Gigi Becali ramane cu interdictii. Instanta suprema i-a respins cererea de reabilitare judecatoreasca

Autor: L.S.
Actualizat: 17 ian 2020, 11:17

Instanța supremă a respins cererea lui Gigi Becali de reabilitare judecătorească, însă decizia nu este definitivă. Becali poate depune contestație.

Gigi Becali a primit respingerea Instantei supreme, la cererea de reabilitare judecatoreasca depusa.

Latifundiarul ramane cu interdictiile care i-au fost impuse la eliberarea din inchisoare.

Respinge cererea de reabilitare judecătorească formulată de petentul Becali George. Obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contesta?ie în termen de 10 zile de la comunicare.

Pronunţată în şedinţă publică, astăzi,16 ianuarie 2020”, se arată în minuta instanței.

Citeste si: Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Becali! A intors toate privirile cu cea mai decenta rochie

Citeste si: Detalii de ultimă oră despre nunta fiicei lui Gigi Becali! Ce pretenții are milionarul! Lista de invitați se apropie de 1.000 de persoane!

Citeste si: Gigi Becali a tinut un mare secret toata viata. Cine este cu adevarat sotia latifundiarului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Becali a mers joi la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde a deschis un proces pentru reabilitarea judecătorească, el având mai multe interdicţii după ce şi-a executat pedeapsa cu închisoarea.

El a fost eliberat condiţionat în aprilie 2016 din Penitenciarul Poartă Albă, după ce a executat un an şi zece luni de închisoare, din pedeapsa de 3 ani şi 6 luni primită în trei dosare.

Citeste si: Gigi Becali, lovitură uriașă! DNA i-a pus sechestru de 50 de milioane de euro pe avere! Reacția halucinantă a milionarului

Citeste si: Gigi Becali e in culmea fericirii! Fiica latifundiarului din Pipera i-a dat vestea cea mare la o luna de la nunta fastuoasa

Citeste si: Cum şi-a făcut, de fapt, averea ginerele lui Gigi Becali. S-a aflat la o zi de la nuntă. Se schimbă tot ce se ştia despre el

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.