Alex Bobicioiu vrea inapoi, la "Puterea dragostei". Pe cine a pus ochii fostul concurent

Autor: L.S.
Actualizat: 20 ian 2020, 14:44
video Foto(4)

Fostul concurent de la "Puterea dragostei, Alex Bobicioiu a raspuns mai multor intrebari ale fanilor lui si a marturisit ca vrea inapoi in casa dragostei.

Desi a incercat sa se apropie si de Simona la un moment dat, Alex Bobicioiu nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea in casa "Puterea dragostei". Dupa terminarea primului sezon al emisiunii, tanarul a revenit in tara si a mentinut legatura cu Iancu si Culita Sterp, care au devenit cei mai buni prieteni, alaturi de care a avut cateva proiecte.

Odata revenit acasa, Alex Bobicioiu a decis sa revina isi reia antranamentele in sala de fitness si sa aiba din nou un stil de viata sanatos si continua sa aibe mare grija si de infatisarea lui.

Alex Bobicioiu, fost concurent "Puterea dragostei" urmareste in continuare emisiunea din care a facut parte si pastreaza legatura cu fanii lui de pe retelele de socializare. Recent, Bobicioiu s-a decis sa le dezvaluie urmaritorilor lui mai multe lucruri, asa ca s-a oferit sa raspunda la orice intrebare pe care o va primi.

In varsta de 29 de ani, de profesie contabil, fostul concurent "Puterea dragostei" isi doreste cu adevarat o familie cu copii si nu e deloc incantat ca nu are inca o partenera.

Fanii nu au stat pe ganduri si au trimis foarte multe intrebari la care fostul concurent a raspuns extrem de sincer.

Intrebat daca crede in cuplul Iancu si Denisa, Alex Bobicioiu a raspuns ca DA.

Fanele l-au intrebat si daca are o partenera, iar raspunsul lui Bobicioiu a fost scurt si la obiect: "Nu, nu am!"

Citeste si: Imaginile pe care Andreea Pirui le-ar vrea sterse! Cu sticla de bautura in mana isi ridica bluza in fata mai multor barbati!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Marius, prima reactie dupa ce a fost eliminat din casa "Puterea dragostei"! Iata ce DECIZIE radicala a luat Andreea Pirui, cand a aflat ca iubitul ei va pleca din emisiune!

Desigur, a venit si intrebarea despre "Puterea dragostei", iar Bobicioiu a raspuns ca s-ar intoarce in casa dragostei.

Desi a fost un personaj destul de controversat in casa dragostei, Bobicioiu a ramas in amintirea fanilor emisiunii ca acel baiat echilibrat si istet, care arata bine si nu spune prea multe.

Daca pentru Alex Bobicioiu se va ivi o noua sansa sa se intoarca la "Puterea dragostei" ramane de vazut cu cine ar face cuplu, caci baiatul se vede alaturi de familia lui si cu copii in viitorul apropiat, asa cum chiar el a spus cand cineva l-a intrebat cum se vede pe sine peste cinci ani.

Ce stim sigur e ca Bobicioiu nu se vede intr-o relatie cu Ella, iar intre bani si iubire, el ar alegea iubirea, dupa cum a raspuns fostul concurent la intrebarile fanilor lui de pe retelele de socializare.

Nici despre Rea si Tina nu isi da cu parerea Alex Bobicioiu, insa nu stim daca o face din respect sau pentru ca cele doua nu ar fi genul lui de fete.

Citeste si: Andreea Pirui s-a dezbracat pe internet si i-a scandalizat pe fanii Puterea dragostei

Citeste si: "Ți-e mai bine afară"! Iancu i-a spus Andreei Oprică de ce a votat-o și a început scandalul! Ce schimb de replici au avut

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.