Andreea Mantea, aparitie ingrijoratoare! Iata cum a fost surprinsa vedeta alaturi de fiul ei, David!

Autor: D.I.
Actualizat: 28 ian 2020, 18:40
video Foto(5)

Andreea Mantea este una dintre cele mai talentate si apreciate prezentatoare TV din Romania.

De mai bine de un an de zile Andreea Mantea se afla in Istanbul, unde filmeaza pentru show-ul "Puterea dragostei". Desi isi petrece mare parte din timp in Turcia, Andreea Mantea duce enorm dorul familiei sale din Romania. Aceasta isi adora mama si sora, carora le simte enorm lipsa de cand a inceput sa prezinte "Puterea dragostei".

Vedeta isi alina insa dorul de familie si de casa cu imensa dragoste din partea fiului ei.

Micutul David este iubirea vieții ei, iar relația mamă-fiu este una speciala. Cei doi sunt de nedespartit.

Citeste si: Ella de la "Puterea dragostei", mesaj neasteptat pentru sustinatorii sai! Iata prin ce framantari trece frumoasa bruneta si ce dezvaluiri inedite le-a facut fanilor ei!

Citeste si: Cum au fost surprinse Andreea Oprica si Ella prin Istanbul! Fanii le-au taxat imediat: ''Ati iesit la...''

De curand, Andreea Mantea a publicat pe contul ei de socializare un scurt filmulet in care a fost surprinsa alaturi de fiul ei, David, in timp ce se aflau in aeroport. Cei doi purtau pe fata cate o masca medicinala de protectie impotriva virusilor. Iata ce reactie nostima a avut micutul David:

Andreea Mantea, fotografie superba cu care si-a cucerit fanii!

Aceasta nu inceteaza sa isi uimeasca fanii cu cele mai frumoase fotografii. Frumoasa bruneta a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare alaturi de micutul David si de tatal acestuia. Cei trei formeaza o familie superba si se pare ca vor petrece sarbatorile impreuna. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fanii au observat un detaliu important in fotografia postata de aceasta. Toata casa era decorata in spiritul Craciunului, iar peisajul parea unul desprins din reviste. 

Citeste si: Lino Golden, Faimosul de la “Survivor Romania”, despre viata la 100 de kilograme! Cum a reusit artistul sa slabeasca 30 de kilograme in trei luni

Citeste si: Schimbare de look RADICALA pentru iubita lui Bogdan Mocanu! Andra Volos NU mai arata asa!

Citeste si: Schimbare de look RADICALA pentru iubita lui Bogdan Mocanu! Andra Volos NU mai arata asa!