Horoscop 30 ianuarie 2020. Zodia care astazi exagereaza cu pretentiile. E în natura ei

Autor: L.S.
Actualizat: 18 iul 2022, 03:35

Horoscop Radu Ştefănescu, 30 ianuarie. Majoritatae zodiilor au defecte, dar una le întrece pe toate în exagerări. Faptul că exagerează este în natura ei.

Horoscop 30 ianuarie 2020. Zodia BERBEC

S-ar spune, după conjunctura din casele solare, că te gândeşti, destul de des, să schimbi ceva din viaţă. Oricum a trecut mult timp de la ultima schimbare şi astăzi noul te avantajează! După o periodă mediocră ai, în sfârşit, o zi fastă, o perioadă mai bună. Realizări mici, însă pline de bucurii. Astazi, poate pe seară, te vei simţi foarte bine citind o carte sau vizionând un film bun.

Poţi face ceva cumparaturi, poţi întâlni o persoană interesantă din trecutul nu prea îndepărtat. Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei. Fă-ti stereotipuri de exprimare şi de comportament! Ştii că eşti harnic, curat şi minuţios dar nu eşti spontan! Eşti încăpăţânat, dinamic, da, dar nu spontan!

Horoscop 30 ianuarie 2020. Zodia TAUR

Este cazul să mai lași obişnuinţa deoparte, adună-ţi forţele şi banii şi schimbă-ţi puţin viaţa, începând chiar de astăzi, cu organizarea locuinţei şi verificarea garderobei pentru primăvară.

Vine ea, nu ai grijă! Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii. Astăzi este ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie, altfel vei avea de pierdut. Trebuie, de asemenea, să fii foarte clar în exprimarea sentimentelor. Nu trebuie să vorbeşti mult. Pregăteşte din timp ce ai de spus şi repetă de mai multe ori ceea ce este într-adevăr important pentru tine.
Aşa, nu poţi să greşeşti!

Citeste si: Horoscop saptamana 27 ianuarie- 2 februarie 2020. Schimbari majore pentru mai multe zodii

Citeste si: Zodia VARSATOR. Totul despre cei mai excentrici nativi ai zodiacului

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 30 ianuarie 2020. Zodia GEMENI

Astăzi ai un mare dar al comunicării, al povestirii, pentru că eşti bine dispus! Cu toate că exagerezi ca orice Geamăn, nu renunţa la punctul tău de vedere, ci susţine-l cu mult calm şi umor! Este o perioadă relativ bună ca să începi proiecte noi, să legi noi prietenii. O veste bună şi una mai puţin bună, dar din fericire veştile nu sunt legate între ele.

Nu te lăsa dus de nas de intrigi şi bârfe! Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută, de criză, crime şi de dezastre anunţate. Sunt doar strategii de marketing. Cineva vrea să-ţi vânda ceva…

Horoscop 30 ianuarie 2020. Zodia RAC

O zi plină, densă, dar favorabilă. Succesul şi plăcerea problemelor rezolvate pot fi întrecute doar de bucuria de a ajunge acasă, la căldură, în universul tău personal, armonios şi plăcut.

Ziua de astăzi pare favorabila. Succese neaşteptate în carieră sau în familie. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Ceva legat de un aspect legal, de jurisprudenţă. Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în niciun mod. Cooperează mai strâns cu partenerii, fie de afaceri, fie de amor şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei, cu un zâmbet dulce, dulce ca o prăjiturică din Orient.

Horoscop 30 ianuarie 2020. Zodia LEU

Ai probleme şi financiare şi sentimentale. Ia-le pe rând! Astăzi termină ce ai început şi ia în serios sfaturile prietenilor, familiei. Ei îţi vor numai binele, aşa că măcar ascultă-i! Posibile mici dureri de cap, la propriu şi la figurat pe fondul unui Soare complex aspectat. Este indicat să amâni deciziile importante pe mai târziu. Dimineaţa este favorabilă cumpărăturilor, tratamentelor sofisticate cosmetice sau de întreţinere, vizitelor la prieteni credinciosi sau la bănci bogate. A doua parte a zilei este favorabilă vizitelor la rude, prieteniilor, corespondenţei, plimbărilor, sporturilor de întreţinere. Seara poate fi foarte romantică dacă reuşeşti să te relaxezi.

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Horoscop 2020. Sfatul pentru zodia ta. De ce trebuie sa tina cont fiecare nativ in 2020

Citeste si: Cei mai buni bărbați la pat. Zodii de top în dormitor

 

Taguri: