Ricardo a lamurit misterul pozelor care au dus la cearta apriga cu Raluca! "Pozele au fost luate de la mine din telefon de cineva! Unul dintre ei a facut asta!" Iata pe cine suspecteaza Ricardo ca ar fi intrat pe ascuns in posesia imaginilor buclucase!

Author: Daniela Iliuta

Ricardo a dat cartile pe fata si a spus tot ceea ce avea pe suflet in legatura cu cei pe care ii suspecteaza ca ar fi intrat in telefonul lui pe ascuns.

Dornic sa remedieze problemele aparute intre el si Raluca, dupa cearta lor apriga, Ricardo le-a marturisit colegilor lui ca ii banuieste pe Adrian sau pe Hamude ca ar fi intrat pe ascuns in telefonul lui si ar fi preluat pozele cu pricina.
"Pozele au fost luate de la mine din telefon de cineva! Doua variante am in sensul asta, ori Hamude, ori Adrian! Unul dintre ei a facut asta! Nu stiu care, dar unul dintre ei doi! Pentru ca odata unul dintre ei doi si-au facut selfie cu telefonul meu! Pana sa vorbesc cu Raluca am invinovatit-o pe ea!", a

spus Ricardo.

Citeste si: Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata! Cine este blonda extrem de sexy alaturi de care s-a fotografiat tanarul, la sala de fitness!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de alta parte, Raluca a incercat si ea la randul ei sa isi explice cum au ajuns pozele cu ea in posesia fostilor lor colegi.


"Eu tot timpul ce vorbesc sterg din telefon! Si noaptea cand dormea Ricardo puteau sa ii puna amprenta pe telefon! Si ma deranjeaza ca i-am vazut o conversatie cu Andy, in care ii spunea: Gata, s-au adunat prea multe, m-am saturat si abia astept sa vin la Constanta sa ne distram!", a spus Raluca.