Roxana a detonat bomba! Iubeste un fost concurent de la "Puterea dragostei"! Iata pe cine cere cu disperare sa reintre in emisiune si cum va reactiona Marius, MIERCURI, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 04 dec 2019, 15:47

Citeste si: Roxana continua sa se vada cu Turcu, fostul concurent de la "Puterea dragostei"! S-a legat deja o idila intre ei? Iata cum au fost surprinsi impreuna!

Citeste si: Ligi, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie spectaculoasa! Iata cat de bine seamana cu Bianca Dragusanu!

Citeste si: Andra și Bogdan Mocanu, dezbrăcați! Sexoasei brunete i s-a văzut zona intimă! FOTO

Citeste si: Incredibil! Cum arata Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", la varsta de 15 ani! Iata cum a fost surprinsa in timpul petrecerii!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Uluitor! Ricardo a mers la hotel să adune dovezi că și-a petrecut noaptea cu Manuela! Ce s-a descoperit

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.