Roxana de la "Puterea dragostei", mesaj neașteptat pentru iubitul ei! Fanii, șocati: "Ești penibilă!"

Autor: R.V.

Deși sunt de mai pușin de o lună împreună, Roxana și Iancu par a fi mai fericiți ca niciodată când sunt împreună.

Cei doi au deci să se cupleze în urmă cu dopu săptămâni și totul, până acum, pare să meargă conform dorinței lor. Au caractere și personalități complet diferite, se înțeleg bine și le stă chiar bine împreună.

Citeste si: Ce este între Bianca de la "Puterea dragostei" și Culiță Sterp? Uite cum s-au afișat împreună

De când este cu Iancu, Roxana pare complet schimbată și nu mai are atitudinea violentă față de restul concurenților, așa cum ne obișnuise în ultima vreme.

Ba mai mult, tânăra nici nu îi mai baga în seamă pe ceilalți concurenți, ea concentrându-și toată atenția și energia asupra iubitului ei.

Cei care urmăresc "Puterea dragsotei" și fanii Roxanei au rămas, în ultima perioadă, uimiți de felul în care aceasta se comportă. Acest este, se pare, efectul pe care dragostea îl are asupra ei. 

Pe rețelele de socializare, Roxana postează fel de fel de mesaje drăguțe și dulci pentru Iancu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar de curând aceasta i-a făcut o frumoasă dedicație de dragoste care suna așa: "Persoana care pe mine m-a schimbat în bine, care îmi este alături în orice moment bun, rău, indiferent de el și care nu a renunțat la noi indiferent de

situație.❤️sarea&piperul❤️"

Cu toate că mesajul este unul emoționant, fanii mai răutăcioși au reacționat într-un mod violent la vederea acestuia, făcând comentarii urâte la adresa Roxanei.

"Al 1000-lea care te-a schimbat în bine și al 1000-lea care “ nu se compară cu alții și relația mea cu el nu se compara cu celelalte”. Ești penibilă!"- a spus un fan al emisiunii "Puterea dragostei", legat de mesajul Roxanei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Persoana care pe mine m a schimbat in bine care imi este alaturi in orice moment bun,rau,indiferent de el si care nu a renuntat la noi indiferent de situatie.❤️sarea&piperul❤️

O postare distribuită de Buzoiu Roxana (@roxanabuzoiu) pe

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.