Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata! Iata la bratul cui a aparut tanara, la scurt timp dupa plecarea lui Bogdan Mocanu din emisiune!

Autor: D.I.

Roxana a fost una dintre cele mai controversate dar si apreciate foste concurente de la "Puterea dragostei" din primul sezon!

Cu o atitudine explozivă și cu firea sa extrem de directa, Roxana i-a atras pe băieți ca un magnet, in primul sezon al emisiunii "Puterea dragostei". Dar acestea nu sunt singurele calități ale tinerei, ea fiind, de departe, și una dintre cele mai frumoase concurente din show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D.
Roxana i-a impresionat pe baieti inca de la intrarea sa in casa cu trupul ei intens lucrat la sala de forta.

Aceasta a dovedit mereu ca are grija de corpul ei, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj.

Citeste si: Simina si Alex Zanoaga, weekend incediar la malul marii! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti, la scurt timp dupa ce au anuntat ca s-au logodit!

De la dezamagirea traita cu None, Roxana a fost de-a dreptul cucerita de Andy, care i-a furat inima iremediabial. Cei doi au format un cuplu frumos, insa magia iubirii avea sa dispara dupa doar cateva luni, cand a survenit despartirea care parea inevitabila, dupa ce Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.

Fara sa piarda timpul, Roxana s-a indragostit de Mocanu, alaturi de care a trait o iubire scurta dar intensa.

Insa totul s-a destramat dupa ce si-a facut aparitia Iancu.
Dupa despartirea de Mocanu, Roxana s-a indragostit de Iancu, fata de care a avut si inca are sentimente, desi au decis sa puna capat relatiei lor, in urma unor neintelegeri. Dupa despartirea oficiala de Iancu, Roxana a decis sa ramana prieteni și mai mult decat atat, au început o colaborare pe plan profesional, cei doi au acceptat sa apara impreuna în videoclipurile lui Culiță Sterp.

Recent, Roxana a publicat pe contul ei o imagine de la mare, in care apare la bratul unui barbat impunator, despre care a specificat faptul ca este un bun prieten.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bogdan Mocanu, prima reactie dupa ce a fost eliminat de la "Puterea dragostei"! Iata ce marturisiri a facut despre ceilalti concurenti dar si despre o posibila revenire in emisiune!

Citeste si: Bogdan Mocanu, prima reactie dupa ce a fost eliminat de la "Puterea dragostei"! Iata ce marturisiri a facut despre ceilalti concurenti dar si despre o posibila revenire in emisiune!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.