Bogdan Mocanu, prima reactie dupa ce a fost eliminat de la "Puterea dragostei"! Iata ce marturisiri a facut despre ceilalti concurenti dar si despre o posibila revenire in emisiune!

Autor: D.I.

Bogdan Mocanu a fost eliminat din casa "Puterea dragostei" in urma voturilor primite din partea colegilor sai.

Gala "Puterea dragostei" din acest weekend a adus emotii si rasturnari de situatie, deoarece nimeni nu se astepta ca tocmai ca tocmai  Bogdan Mocanu sa fie eliminat din casa.

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata! Iata la bratul cui a aparut tanara, la scurt timp dupa plecarea lui Bogdan Mocanu din emisiune!

Lupta a fost destul de stransa si s-a dat intre Livian si Ella, care fusesera desemnati favoritii saptamanii si intre Bogdan si Bia, pe de alta parte. Banii au fost castigati de Ella, aceasta protejandu-si casa. 

Citeste si: Mariana de la "Puterea dragostei", in ringul de box? Iata in ce ipostaze total neobisnuite a fost surprinsa tanara in Republica Moldova, inainte de a se inscrie la emisiune!

Bogdan Mocanu a fost cel eliminat, iar Jador a spus ca va pleca acasa alaturi de prietenul sau cel mai bun

"Vreau sa imi iau la revedere de la toata lumea intr-un mod placut! Chiar daca am avut putin timp petrecut aici cu ei in casa, am reusit o relatie cu fiecare dintre voi, pana si cu Iulian! Sper ca data viitoare cand ne intalnim in viata sa avem un dialog frumos, sa ne amintim de momentele frumoase pe care le-am avut aici si sa ne strangem mana!", a spus Mocanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Simina si Alex Zanoaga, weekend incediar la malul marii! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti, la scurt timp dupa ce au anuntat ca s-au logodit!

"Ideea de a parasi casa asta, nu pot sa o accept asa usor! A fost o experienta frumoasa! Imi pare rau ca plec, dar sper sa imi rezolv problemele si sa ma intorc la un moment dat! Va multumesc!", a adaugat Mocanu inainte de a parasi casa.

Citeste si: Andrei arunca bomba: cu cine isi doreste Mariana sa formeze un cuplu? Afla ce reactii se vor isca in casa "Puterea dragostei", ASTAZI, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

La scurt timp de la iesirea din casa "Puterea dragostei", Bogdan Mocanu a decis ca este momentul propice pentru a merge la mare, sa se relaxeze cateva zile, dupa perioada destul de tumultoasa petrecuta in cadrul emisiunii "Puterea dragostei" in Turcia. Iata ce anume a aparut pe contul lui de socializare:

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.