Mariana de la "Puterea dragostei", in ringul de box? Iata in ce ipostaze total neobisnuite a fost surprinsa tanara in Republica Moldova, inainte de a se inscrie la emisiune!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 19:45

Mariana este una dintre cele mai controversate concurente din cel de-al doilea sezon "Puterea dragostei".

Mariana are 27 de ani si este din Republica Moldova. Aceasta este deja destul de cunoscuta in tara sa, datorita aparitiilor frecvente in mediul public. Tanara a recunoscut faptul ca nu a avut niciodata o relatie serioasa pana acum, dar a venit cu ganduri serioase de a-si intalni marea dragoste in cadrul emisiunii.

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata! Iata la bratul cui a aparut tanara, la scurt timp dupa plecarea lui Bogdan Mocanu din emisiune!

Inca de la intrarea sa in casa "Puterea dragosteia", Mariana a intrat in gura concurentilor. Aceasta a inceput sa fie criticata pentru faptul ca si-a etalat cu mandrie premiile castigate in cadrul concursurilor de frumusete, de-a lungul carierei sale de model. Atat baietii cat si fetele au făcut glume pe seama titlurilor Marianei.

Citeste si: Bogdan Mocanu, prima reactie dupa ce a fost eliminat de la "Puterea dragostei"! Iata ce marturisiri a facut despre ceilalti concurenti dar si despre o posibila revenire in emisiune!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce Mary si celelalte colege i-au murdărit cu fond de ten titlurile, Mariana a rabufnit si le-a cerut socoteala acestora.
Desi s-a confurntat inca de la inceputul sezonului 2 "Puterea dragostei" cu reticenta si rautatile celorlalti colegi, Mariana a incercat sa isi controleze iesirile nervoase si sa aiba totusi relatii de prietenie cu toti din casa. Chiar si cu Bianca a avut cateva discutii aprinse, insa in cele din urma au ajuns sa se imprieteneasca.

Citeste si: Simina si Alex Zanoaga, weekend incediar la malul marii! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti, la scurt timp dupa ce au anuntat ca s-au logodit!

Desi a vorbit initial doar despre cariera ei de fotomodel si despre titlurile de Miss castigate pana in prezent, se pare ca Mariana este si o mare iubitoare de sport.

Aceasta a publicat pe contul ei de socializare catevaimagini si scurte filmulete in timp ce se afla in sala de sport acolo unde practica box. Iata cat de sexy este Mariana, chiar si in ringul de box:

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.