Roxana si Mocanu, din nou in razboi! Ii leaga ura sau o dragoste cu nabadai? Iata ce schimb de replici acide a existat intre cei doi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2020, 19:25
video Foto(4)

Roxana si Mocanu nu reusesc inca sa ajunga la pace.

Dupa despartirea de Andy si dezamagirea suferita din cauza lui Alexander, Roxana s-a lasat din nou purtata de valul iubirii, vrand parca sa isi vindece ranile si s-a indragostit de Bogdan Mocanu. Cei doi nu s-au ferit deloc sa arate tuturor ca se plac si ca nutresc o mare pasiune unul pentru celalalt si isi fac zilnic mici dovezi de iubire.


Roxana este vulcanica din fire si nu s-a ferit niciodata sa spuna lucrurilor pe nume.
Acesteia i-a placut mereu sa fie in centrul atentiei si nu ezită niciodată sa faca acest lucru, indiferent de modalitătile prin care alege sa o faca.
Dupa ce s-a zvonit ca Roxana s-a reintalnit cu Andy, fostul ei iubit, Mocanu a luat atitudine si a pus capat relatiei lor. Desi initial Roxana parea ca a acceptat decizia lui Mocanu, in momentul in care tanarul a inceput sa fie curtat de Ana-Maria, noua concurenta intrata in casa "Puterea dragostei", a explodat de gelozie.
Cei doi fosti iubiti si-au declarat razboi si au inceput sa isi reproseze tot ceea ce aveau pe suflet.


Dupa multe jigniri, crize de gelozie si rabufniri, Roxana a schimbat din nou tactica si l-a sicanat pe Bogdan cerandu-i cadourile pe care i le-a daruit in timpul relatiei lor.

Citeste si: Andy si Hamude, fostii concurenti de la "Puterea dragostei", intalnire neasteptata la sala de fitness! Iata cum au fost surprinsi cei doi barbati in toiul antrenamentelor!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Sunt confuz! Nu-i inteleg reactia Roxanei! Am stabilit de la inceput ca astfel de cadouri nu se cer inapoi si ca este lipsa de respect sa ceri inpoi cadourile! Cred ca a fost un fel de motiv sa intre in discutie cu mine! Si incerc sa evit pe cat posibil pentru ca am luat o decizie si n-as vrea sa ma trag inapoi!", a spus Mocanu.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.