Rusu a dat cartile pe fata: Iulian este indragostit lulea de Ella dar nu a indraznit sa ii marturiseasca pana acum! Iata cum a reactionat concurenta!

Autor: D.I.

Baietii au hotarat sa il ajute pe Iulian, care este mai timid din fire, sa se apropie de Ella, cea pe care o admira in tacere, de ceva vreme.

Baietii au hotarat sa il ajute pe Iulian, care este mai timid din fire, sa se apropie de Ella, cea pe care o admira in tacere, de ceva vreme. In editia de astazi, Rusu a decis sa puna piciorul in prag si sa ii dezvaluie Ellei ceea ce simte Iulian pentru ea, in secret. Rusu si Turcu au complotat impreuna pentru a-l ajuta pe Iulian sa isi ia inima in dinti si sa ii destainuie Ellei adevaratele lui sentimente fata de ea.

Deranjat de decizia preitenilor sai, Iulian le-a reprosat acestora comportamentul avut, dand de inteles ca nu se simtea inca pregatit sa ii vorbeasca Ellei. Tanarul a fost si mai surprins atunci cand Rusu si-a facut aparitia cu un buchet mare de flori pe care i l-a daruit Ellei spunandu-i ca sunt din partea lui Iulian, dar nu a indraznit sa i le ofere.

Citeste si: Andy, inconjurat de concurentele pe care le-a admirat cel mai mult in primul sezon "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins alaturi de fosta lui iubita, Ana-Maria!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


In tot acest timp, Ella s-a aratat socata de cele aflate si incerca din rasputeri sa isi explice gestul baietilor.

Citeste si: Ce masina scumpa conduce Robert, noul concurent de la "Puterea dragostei" Iata cum a fost surprins carismaticul tanar la bordul bolidului sau!