Rusu s-a intors la fosta iubita? Au aparut primele imagini cu el alaturi de Roxana

Autor: O.P.
rusu puterea dragostei

Rusu este un muzician de 28 ani, din Oradea, care a venit la "Puterea Dragostei" hotarat sa-si gaseasca sufletul pereche.

Acesta a avut o relatie cu Roxana, printesa Ardealului, inainte de a intra in emisiune

Rusu a parasit emisiunea pentru a avea grija de mama lui bolnava. Acesta a postat un mesaj prin care isi anunta fanii ca i s-a permis sa lipseasca din emisiune pentru a fi alaturi de mama sa. 

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", atac dur la adresa Andrei, noua fata intrata in emisiune! Iata ce mesaj neasteptat i-a transmis!

''Vreau sa multumesc stafului PD pt intelegere pt ca lipsesc din emisiune ca am ceva probleme grave in familie,dar va promit ca revin inapoi cu forte proaspete si cu capul sus,nu imi place sa zic dar mama mea e foarte bolnavă și trebuie sa stau lângă ea,sper din suflet sa ma întorc inapoi si sper din suflet ca sunteti alaturi de mine,si tot ce imi doresc e ca mama mea sa se faca bine,va iubesc pe toti telespectatorii,pe oamenii din producție care mau inteles si sunt langa mine,si pe colegii mei din casa PD,Dumnezeu sa va binecuvanteze''

Citeste si: Roxana Vancea si-a dat sutienul jos si a pus poza pe Facebook-ul ei! Cat de sexy e fosta concurenta Exatlon

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acesta a postat, insa, o fotografie in care apare alaturi de fosta sa iubita, cea alaturi de care canta la diverse evenimente. Fanii sunt curiosi, insa, daca cei doi s-au impacat sau daca este vorba doar despre o relatie profesionala. Iata imaginea: 

Citeste si: Bomba la "Puterea Dragostei": Roxana s-a cuplat cu un fost concurent? La EL nu se astepta nimeni!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.