Rusu si Roxana Printesa Ardealului asteapta un COPIL, dar anuntul TRIST a fost facut chiar de ea: ''Libera din cauza lumii...''

Autor: O.P.
Actualizat: 22 nov 2020, 05:15

Rusu si Roxana Printesa Ardealului asteapta un copil impreuna si se pregatesc de nunta.

Rusu si Roxana Printesa Ardealului asteapta un COPIL,

Roxana a anuntat faptul ca este insarcinata in aproape 4 luni. 

''A fost o serie de certuri, impacari. S-a tot spus la Puterea dragostei ca eram impreuna in acea perioada. In acea perioada chiar eram certati. Fiecare pe drumul lui'', a spus Roxana Printesa Ardealului.

Citeste si: Kevin, noul concurent de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata! A recunoscut sau nu ca se numara printre fostii iubiti ai Roxanei, alaturi de Mocanu si Andy? Iata ce marturisiri a facut!

Acestia au mai povestit cum s-au inscris amandoi la ''Puterea dragostei'' si din cauza faptul ca au format un cuplu, doar el a putut merge. 

''Nu am putut sa o uit nici acolo. Orice fata vedeam, o vedeam pe ea'', a spus Rusu. 

Citeste si: Bogdan Mocanu si Roxana Printesa Ardealului, prima aparitie IMPREUNA! Frenezie printre fani

''In timp ce el era la Puterea dragostei eu am aflat ca eram gravida, nu voiam sa ii spun. Apoi el a avut niste probleme familiale si i-am spus'', a spus Roxana Printesa Ardealului. 

Citeste si: Cum arata Roxana Printesa Ardealului NEMACHIATA! Cum o vede Rusu in fiecare dimineata!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana a ramas LIBERA

Dupa ce a cerut-o in casatorie, cei doi par mai fericiti ca oricand. Cu toate aceasta, Roxana a facut un anunt trist pe o retea de socializare.

Aceasta se pare ca a ramas fara concerte chiar in ziua de Craciun din cauza unor persoane ''neserioase'' dupa cum le-a spus ea. 

Iata anuntul: 

 

 

Citeste si: Rusu, fostul concurent de la ''Puterea dragostei'', o sa devina TATIC! Roxana l-a facut cel mai fericit barbat din lume!

Citeste si: Rusu, fostul concurent de la ''Puterea dragostei'', o sa devina TATIC! Roxana l-a facut cel mai fericit barbat din lume!

 

Taguri: