S-a aflat: cati bani vrea familia lui Dani Vicol de la Gino Iorgulescu, dupa ce Mario le-a ucis fiul de 24 de ani

Autor: B.M.
Actualizat: 19 sep 2021, 00:00
Mario Iorgulescu

Dani Vicol nu a avut nicio sansa: autoturismul in care se afla a fost spulberat de bolidul pe care il conducea Mario Iorgulescu, acul vitezometrului oprindu-se la incredibila viteza de 240 km/h.

Surse din anturajul familiei Vicol sustin ca parintii lui Dani Vicol ar fi cerut despagubiri morale de la familia Iorgulescu.

Mai exact, ei au solicitat suma de 3 milioane de euro: cate un milion pentru cei doi copii ai lui Dani Vicol si un milion pentru familia lui.

Nu se stie inca daca cele doua parti au cazut la o intelegere. La scurt timp dupa accident, intr-o declaratie publica, Gino Iorgulescu promitea ca va avea grija de cei doi copii ai lui Dani Vicol.

"Le-am fagaduit rudelor celui care a murit ca vom face tot posibilul ca sa ajutam din toate punctele de vedere familia greu incercata, am promis in fata lui Dumnezeu ca vom avea grija de copiii ramasi fara tata.

"Stim ca parintele este de neinlocuit, dar vom face tot ce e omeneste posibil pentru cresterea si educatia lor, pentru ca drumul copiilor in viata sa fie cat mai bun", a spus Gino Iorgulescu.

Citeste si: Au chemat preotul! Care este starea lui Mario Iorgulescu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mario Iorgulescu, rezultatele analizelor. Ce avea in sange fiul sefului LPF in momentul accidentului

Citeste si: Bomba in cazul accidentului produs de Mario Iorgulescu! Dezvaluirea unor martori: ce a facut fiul lui Gino Iorgulescu imediat dupa impact

Apar noi informatii de la spital: decizie de urgenta a medicilor! Ce se intampla cu Mario Iorgulescu

Decizie de ultima ora luata de medicii de la spital: Mario Iorgulescu este conectat la aparatele de dializa.

Starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu nu se imbunatateste. Potrivit ultimelor informatii venite de la Spitalul Elias, corpul fiului lui Gino Iorgulescu incepe sa cedeze.

Surse din apropierea familiei au declarat ca rinichii lui Mario Iorgulescu au incetat sa functioneze. Acesta este motivul pentru care medicii au luat o decizie de ultima ora: l-au trecut pe dializa si au intensificat eforturile de a-l tine in viata.

Din nefericire prognosticul este rezervat iar Mario Iorgulescu se afla in continuare in stare critica.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.