Scandal monstru intre Bogdan Mocanu si Raffa! "Catelus imi zici tu mie, spiridusule?" Cei doi concurenti au fost la un pas de a se lua la bataie, in Gala "Puterea dragostei"! Andreea Mantea s-a vazut nevoita sa intervina!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(6)

Raffa si Bogdan Mocanu au ajuns la cutite, in urma unor jigniri aduse reciproc.

Ieri, in timpul Galei "Puterea dragostei", Bogdan Mocanu a rabufnit, dupa ce Raffa a lansat jigniri impotriva Roxanei. Se pare ca la urechile lui Bogdan au ajuns zvonuri conform carora, Raffa ar fi adresat cuvinte grele la adresa lui si a Roxanei, in timpul testimonialelor.

Citeste si: Roxana, de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look! Iata cum a fost surprinsa concurenta chiar de iubitul ei, Bogdan Mocanu, care pare topit dupa noua ei infatisare!

Dupa ce si-au spus replici acide, cei doi baieti au fost dati afara din platou de catre Andreea Mantea, care s-a vazut nevoita sa intervina. Insa cearta lor a continuat si in afara platoului, unde au fost la un pas sa ia la bataie.

"Catelus imi spui tu mie, spiridusule? Tu nu mi-ai spus in fata!", a continuat Bogdan Mocanu.

Citeste si: Viorela si Stefan, de la "Puterea dragostei" s-au casatorit! Iata imaginile care confirma ca cei doi indragostiti si-au unit destinele!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Pentru ca cearta celor doi concurenti sa nu degenereze, Andreea Mantea a intervenit din nou si le-a cerut raspicat sa revina in platou si sa incheie orice discutie jignitoare.


"Inauntru am zis, chiar va bateti joc de mine? Ne numim gala, sa ne fie rusine!", a spus prezentatoare TV.
Pe de alta parte, Mocanu nu s-a calmat pana nu a spus tot ceea avea pe suflet fata de Raffa.

El se duce la testimoniale când știe că nu am drept la replică. Am impresia ca e si dintr-o frustrare. Are impresia ca Mary se uita la mine! Mary nu te merita! Daca a fost nevoie ca sa vedeti ca Roxana are si o altă fata, inseamna ca e din vina voastra! Fiecare sarut pe care l-a avut Roxana are circumstantele sale! Dacă ea intelege si eu inteleg.

Jur ca o sa ma cert cu toata lumea. M-am saturat să ma vorbească pe la spate! Eu vreau doar să nu se confunde bunătatea cu prostia!", a zis Mocanu.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.