Scandal teribil in GALA "Puterea dragostei"! Roxana sare sa o bata pe Bianca! Afla de la ce anume pleaca cearta celor doua si cum va reactiona Livian, ASTAZI, intr-o editie incendiara, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Citeste si: Ce masina de lux are Andra de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa frumoasa concurenta la bordul bolidului ei!

Citeste si: Surpriza la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a facut anuntul: Ei sunt FAVORITII SAPTAMANII! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor

Citeste si: Andreea Mantea a facut anuntul: "Suficient a fost aceasta emisiune luata in bataie de joc de catre cei care lipsesc atunci cand vor ei! S-a dat un ultimatum..." Iata ce anume se va intampla si cum au reactionat concurentii!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.