Se naste o noua idila in casa "Puterea dragostei"? Iata alaturi de cine a fost surprinsa Mary si ce comentarii a starnit mesajul ei, in mediul virtual!

Autor: Daniela Iliuta

Mary este una dintre cele mai controversate concurente din casa "Puterea dragostei"!

Despre Mary de la “Puterea dragostei” stim ca adora sa fie mereu in centrul atentiei si mereu sub lumina reflectoarelor.

Felul in care se comporta in "casa iubirii", dar si postarile facute pe retelele de socializare scot la iveala nevoia ei de a iesi in evidenta cu orice prilej.


Mary este o fire directa, care a demonstra mereu ca isi asuma tot ceea ce spune si mai mult decat atat nu s-a ferit niciodata de trecutul ei tumultos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Hamude a ingropat securea razboiului in ceea ce o priveste pe Bianca! Iata ce mesaj neasteptat le-a transmis concurentul tuturor fanilor Biancai, pentru a le demonstra ca toate problemele lor s-au rezolvat!

Printre multele fotografii postate pe profilul sau de Facebook apare si o poza in care Mary tine in brate un copil, fara sa ii pese ca se vor isca speculatii ulterior. Desi nu a precizat al cui este, cei care ii urmaresc acitivitatea pe Facebook au inceput sa isi puna intrebari daca nu cumva este al ei dar si sa o complimneteze spunandu-i ca ii sta foarte bine in postura de mamica. 


Pe de alta parte, aceasta a declarat inca de la intrarea in casa "Puterea dragostei" ca a venit sa isi caute jumatatea. Dupa incercarea esuata de a forma un cuplu cu Bogdan Iordache, cel care a parasit de curand emisiunea, aceasta a dat semne ca ar putea sa se reorienteze catre Bogdan Mocanu, pe care a recunoscut inca de la inceput ca il place fizic.
De curand, Mary a publicat o imagine pe contul ei de socializare, in care apare alaturi de Bogdan Mocanu, care pare ca o priveste cu tandru.
Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara, complimentandu-i pentru felul in care arata impreuna.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.