Si-a gasit jumatatea in afara casei! Acum a RECUNOSCUT totul: ''In viata mea exista cineva''

Autor: O.P.
Actualizat: 29 nov 2019, 10:32

O fosta concurenta ''Puterea dragostei'' si-a gasit jumatatea in afara casei.

Si-a gasit jumatatea in afara casei!

Dupa ce a plans in timpul emisiunii din cauza respingerii lui Jador, Paula se declara fericita in afara emisiunii. Aceasta sustine ca si-a gasit jumatatea si ca se pregateste sa devina mamica, in curand. 

Intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri pe o retea de socializare, Paula a spus ca nu s-ar intoarce in casa ''Puterea dragostei'' deoarece exista cineva in viata ei in afara emisiunii. 

Citeste si: Larisa, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", sport extrem! "Cine zboară cu mine?" Iata la ce a recurs tanara dornica de multa adrenalina!

Citeste si: Paula, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a dat cartile pe fata! Are sau nu extensii? Iata ce dezvaluiri inedite a facut tanara pe contul ei de socializare!

Paula a fost una dintre cele mai iubite si apreciate concurente din casa ''Puterea dragostei'' sezonul 2.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Paula se mandreste cu formele voluptoase si obisnuieste sa posteze imagini incendiare pe contul ei de socializare, unde apare mai mereu in tinute extrem de sexy, care ii pun in evidenta bustul ametitor si care ii subliniaza trupul.

Citeste si: Manuela Puterea Dragostei- Bomba sexy! Imagini de infarct cu Manuela, cea mai noua concurenta din casa dragostei

Paula, fosta concurenta "Puterea Dragostei", a avut o multime de rivale, ceea ce i-a si atras, in cele din urma eliminarea.

Pe cele care i-au croit drumul afara din casa dragostei, Paula le-a numit "cobre" si a avut cateva cuvinte pentru ele.

Citeste si: Paula, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a dat cartile pe fata! Are sau nu extensii? Iata ce dezvaluiri inedite a facut tanara pe contul ei de socializare!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.