Situatie fara precedent in casa "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a anuntat doar baiatul favorit al saptamanii! Iata ce se va intampla in cazul fetelor!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 03:25

Dupa cateva momente de suspans, Andreea Mantea i-a anuntat pe concurenti cine sunt cei mai votati trei baieti, dar si cine este favoritul saptamanii.

Astazi, in casa "Puterea dragostei" Andreea Mantea i-a anuntat pe concurenti ca vor afla doar baiatul, favorit al saptamanii, deoarece Ella a lipsit din cauza problemelor ei de sanatate si nu a putut fi prezenta la momentul votarii. Iata cine au fost cei mai votati trei baieti si care dintre ei a fost desemnat Favoritul Saptamanii:

Citeste si: Panica mare in casa fetelor! Ella a avut nevoie de ingrijiri medicale! Iata cum a reactionat Jador la aflarea vestii si ce masuri a luat spre surprinderea tuturor!

Citeste si: Bia si Andreea de la "Puterea dragostei", surprinse fara machiaj! Iata cum arata tenul celor doua concurente cand nu se afla in fata camerelor de filmat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.