Situatie fara precedent in Gala "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a deschis cutia misterioasa! Iata care dintre concurenti au fost aspru sanctionati si de ce surpriza a avut parte Livian!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 02:55

Andreea Mantea a decis spre finalul editiei de Gala "Puterea dragostei" sa deschida cutia misterioasa.

La finalul emisiunii, concurentii au asteptat cu sufletul la gura dechiderea cutiei misterioase, care avea sa comunice o surpriza mai mult sau mai putin placuta pentru unii dintre concurenti.


In cele din urma, Andreea Mantea le-a comunicat concurentilor faptul ca s-a decis ca Jador si Ella sa fie aspru sanctionati pentru incalcarea celei mai importante reguli a competitiei, pentru ca s-au intalnit in afara celor opt ore de filmare, fara ca staff-ul sa fie anuntat.
In consecinta, Jador a pierdut titlul de "Fovorit al Saptamanii", iar cei 1500 de euro au ajuns la baiatul situat pe locul doi in clasamentul saptamanal. Astfel cel care a primit banii dar si dreptul de a fi liderul suprem al casei a fost Livian.

Citeste si: Publicul a decis! Iata cine a fost desemnata "Favorita saptamanii" in casa fetelor si cine a intrat in cursa pentru premiul de 1500 de euro, alaturi de "Favoritul saptamanii" din grupul baietilor!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Jador și Ella, întrucât ați încălcat regula competiției și ați recunoscut că v-ați văzut în afara celor opt ore de filmare, fără ca staff-ul să fie înștiințat, veți fi nevoiți să suportați consecințele acțiunilor voastre.

Ca atare, în cazul în care vreunul dintre voi va fi votat favoritul săptămânii, nu va mai beneficia de premiul de 1500 de euro. Premiul va fi acordat în cazul în care ar fi fost câștigat de Jador băiatului de pe locul II. Iar în cazul în care ar fi fost câștigat de Ella, fetei clasate pe locul II. Consecințele nu se opresc aici. Fiecare dintre voi va trebui să plătească o sumă din banii alocați pentru traiul zilnic, sperând că în urma acestei sancțiuni vă veți revizui atitudinea!", a spus Andreea Mantea.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.