SOC in Cazul Caracal: Gheorghe Dinca lua substante pentru cresterea potentei. Ce au descoperit anchetatorii

Autor: L.S.
Actualizat: 10 iul 2020, 15:39

Ancheta în cazul Caracal se apropie de final, procurorii lucrând la finalizarea rechizitoriului. Până acum, însă, nu s-a ştiut că Gheorghe Dincă folosea anumite produse farmaceutice pentru a-i spori potenţa.

Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, acuzat de trafic de persoane, omor calificat si profanare de cadavre, avea în casă, pe lângă o cremă cu venin de albine pentru dureri reumatice, muscular şi articulare, şi nişte pliculeţe cu substante pentru cresterea potentei, scrie monitoruljustitiei.ro.

Acestea au fost ridicate din casa monstrului din Caracal şi expertizate.

În urma expertizei- susţin surse judiciare- s-a constatat că în pliculeţele pentru potenţă erau capsule cu substanţe vegetale în care au fost identificate cafeină şi teobromină (compuşi cu efect excitant al sistemului nervos), acizi graşi, esteri de acizi graşi,

steroizi şi urme de substanţe cu acţiune de creştere a potenţei precum tadalafil, vandernafil şi sildenafil.

Citeste si: Dincă l-a amenințat pe avocatul Luizei: "Șobolan, te termin"!

Citeste si: Mama Luizei Melencu dupa intalnirea de la Cotroceni: "Am fost primiti cum nu ne asteptam. M-a afectat discutia"

Citeste si: Mama Luizei Melencu la intalnire cu presedintele Klaus Iohannis. "E ultima speranta"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceste rezultate ale expertizării unor substanţe şi medicamente găsite în casa ororilor se adaugă la restul expertizelor de la INML şi de la INC ca probe la dosar. Toate probele biologice apartinând lui Dincă şi cele identificate ca fiind de la cele două fete Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, precum şi expertizarea butoiului din curtea lui Dincă, a cenuşei din butoi şi de la lizieră, rezultatul ADN care a identificat cert că victima din butoi este Alexandra Măceşanu, raportul celor doua expertize antropologice, ale oaselor din butoi şi de la lizieră, declaraţiile lui Dincă, la care se adaugă raportul proffiler-ului,

sunt parte din probatoriu.

citeste continuarea pe monitoruljustitiei.ro

Citeste si: După 60 de ore de audieri, Gheorghe Dincă a cedat! Dezvăluiri-șoc în fața procurorilor

Citeste si: Socul zilei in Romania! Luiza ESTE VIE? Ce anunt a facut FBI in urma cu putin timp

Citeste si: „Luiza va fi prima care va ajunge acasa.... Fetele sunt vii!" Anunt de ultima ora! Cine ne da vestea incredibila

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.