Socant: ce le-a spus politistilor romani olandezul care a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru

Autor: B.M.
Actualizat: 13 iul 2020, 14:01
Mihaela Adriana Fieraru

Deznodamant socant in cazul Mihaela Adriana Fieraru: olandezul care era principalul suspect s-a sinucis in cursul zilei de ieri.

Barbatul in varsta de 47 de ani, pe nume Joop Visscher, ar fi intrat intentionat cu masina intr-un TIR, pe o autostrada din Olanda.

Cel care ar fi ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru ar fi intrat in tara miercuri si a plecat sambata cu o cursa de linie Bucuresti- Amsterdam.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Joop Visscher ar fi fost luat la intrebari de politistii romani pe WhatsApp, in cursul zilei de sambata.

Intrebat de ce a vizitat acea zona in care a comis crima, olandezul ar fi oferit un raspuns sfidator: a spus ca ii place Romania.

Avocatul Bogdan Paun sustine ca procedural politia romana a gresit si ca, daca autoritatile actionau cu rapiditate, suspectul putea fi prins inainte de a parasi teritoriul tarii noastre.

"Daca doreau sa-l blocheze sa plece din tara, puteau.

Puteau emite un mandat de aducere, cel putin, ca sa-l audieze in calitate de martor. In astfel de situatii iei masuri urgente. Procedural, aveau toata acoperirea.

"Nu erau necesare probe concludente. Incepi urmarirea in rem şi audiezi persoane care pot da indicii, avand in vedere şi imaginile", a declarat avocatul Bogdan Paun pentru Mediafax.

Citeste si: Cutremurator: cat a mai trait Mihaela Adriana Fieraru dupa ce a fost rapita! Criminalul a actionat rapid

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este cel care a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetita de 11 ani gasita moarta langa un lan de porumb

Traseul olandezului care ar fi omorat-o pe Mihaela Adriana Fieraru

Se pare ca principalul suspect a aterizat in Romania in cursul zilei de miercuri, 18 septembrie, pe Aeroportul Otopeni. El a dormit prima seara in Bucuresti, unde a inchiriat in regim hotelier un apartament in sectorul 2.

In apartamentul respectiv s-au descoperit probe care indica faptul ca barbatul ar fi intretinut reluatii sexuale cu o alta persoana decat fetita.

Vineri, 20 septembrie suspectul a inchiriat o masina cu care a plecat spre localitatea Gura Sutii, unde s-a petrecut tragedia. A ajuns in sat la ora 17:16.

Dupa ce au consultat imaginile luate de la camerele de supraveghere, anchetatorii au stabilit ca barbatul a parasit localitatea in jurul orei 18:00.

Ulterior olandezul a parasit Romania sambata, 21 septembrie, imbarcandu-se intr-o cursa Bucuresti- Amsterdam.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.