Surpriza de proportii pentru fete! Culita Sterp, fratele lui Iancu, a intrat in casa "Puterea dragostei"! Iata cum a fost intampinat si ce reactie a avut Simina, la vederea lui!

Autor: D.I.
Actualizat: 05 sep 2020, 22:30

Culita Sterp a intrat in casa "Puterea dragostei" spre surprinderea tuturor.

Fetele au fost extrem de incantate de intrarea lui Culita Sterp in casa iubirii, cu exceptia Siminei, care a refuzat sa creada ca acesta are deja statut de concurent.
Galant, Culita Sterp a salutat si a pupat toate fetele, chiar si pe Simina care initial nu s-a aflat printre fete.
Fetele au fost de-a dreptul extaziate de aparitia neasteptata a lui Culita Sterp. De departe cea mai incantata a fost Simona, care a uitat de tot cand l-a zarit pe noul concurent.


"Ai emotii? Sa nu-mi spui ca esti noul concurent, ca tremur, nu mai pot! Esti noul concurent sau ai venit in vizita?", a spus Simona.

Culita Sterp a intrat in casa "Puterea dragostei" spre surprinderea tuturor

Pe de alta parte, baietii au privit din cealalta casa intrarea lui Culita si au fost extrem de surprinsi sa il vada pe noul lor posibil rival in lupta pentru fetele indragite.


In vreme ce colegele sale isi exprimau bucuria fata de venirea lui Culita Sterp in casa, cea care s-a aratat extrem de nemultumita a fost Simina, care recunoscuse cu ceva vreme in urma ca a avut o idila cu fratele lui Iancu. Aceasta a incercat din rasputeri sa isi mascheze tristetea.
"Am inteles ca iti place sa te bati!", a spus Simina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Petrecere mare in casa "Puterea dragostei"! Pentru cateva minute concurentii au uitat de rivalitati si au sarbatorit ziua de nastere a lui Bogdan Mocanu! Iata ce surprize i-au pregatit!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.