Surpriza de proportii! Ricardo revine in casa "Puterea dragostei"! Afla cine este fata care i-a atras deja atentia si pe care isi doreste sa o cunoasca seducatorul tanar, MIERCURI, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 15 oct 2019, 18:54

Citeste si: Fizz, prima reactie dupa plecarea din casa "Puterea dragostei"! Iata cum a fost susprins si ce mesaj le-a transmis fanilor sai!

Citeste si: Baxter, fostul concurent de la "Puterea dragostei", a dat cartile pe fata! S-a batut sau nu cu None, din cauza neintelegerilor aparute intre ei? Iata ce dezvaluiri uluitoare a facut tanarul!

Citeste si: Kevin, noul concurent de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata! A recunoscut sau nu ca se numara printre fostii iubiti ai Roxanei, alaturi de Mocanu si Andy? Iata ce marturisiri a facut!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.