Tahir ajunge dupa gratii! Afla ce se va intampla cu Nefes si micutul Yigit, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
video Foto(6)

Nefes este naucita de intreaga situatie, iar Tahir stie ca iubitei lui sotii nu-i va fi deloc usor sa traiasca fara el.

Tahir este arestat, imediat dupa incidentul cu Vedat. Grav ranit, Vedat este transportat de urgenta, la spital; starea lui este critica. Desi stie ca risca o pedeasca mare, si va sta multi ani inchis dupa gratii, Tahir nu regreta fapta sa. Barbatul recunoaste ca nu a mai suportat sa vada cum Vedat scapa nepedespsit, de fiecare data cand familia lui este atacata.


Nefes este naucita de intreaga situatie, iar Tahir stie ca iubitei lui sotii nu-i va fi deloc usor sa traiasca fara el.


Barbatul le cere fratilor lui sa ii protejeze pe Nefes si Yigit. Saniye, in schimb, nu mai conteneste in a o invinovati pe Nefes de toate nenorocirile ce s-au abatut asupra familiei Kaleli, de indata ca ea a intrat in viata lui Tahir.

Citeste si: Imamul Osman din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un actor nonconformist! Iata ce sotie tanara si-a ales Sait Genay si cum le sta impreuna!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", in cele mai sexy ipostaze! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita Irem Helvacioglu pe plaja, intr-un costum de baie minuscul!


Satula de acuzele ce i se aduc dar si speriata de ultimele evenimente, Nefes paraseste casa familiei Kaleli. Cand Tahir afla ca Nefes a disparut, evadeaza.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.