Tahir este impuscat! Vezi cine atenteaza la viata tanarului si cum va reactiona Nefes la aflarea teribilei vesti, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Citeste si: Comisarul Ali din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", nunta de poveste cu aleasa inimii sale! Iata cum arata femeia care l-a cucerit iremediabil pe carismaticul Temmuz Gürkan Karaca si cum au stralucit cei doi miri, in ziua grandiosului eveniment!

Citeste si: WOW! Cum arata celebra actrita Hazal Kaya (Filiz din serialul "Povestea noastra") in ultima luna de sarcina! Iata cat de mult s-a ingrasat!

Citeste si: Tahir din serialul "Lacrimi la Marea Neagra": “Imi doresc sa vizitez Romania!” Iata ce marturisiri inedite a facut indragitul Ulaş Tuna Astepe!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.