Thalida, aparitie inedita alaturi de unul dintre cei mai in voga artisti autohtoni! Iata cum au fost surprinsi cei doi!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(5)

Thalida a parasit recent casa "Puterea drasgostei".

Thalida a fost eliminata in cea mai recenta Gala "Puterea dragostei", dupa ce a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai.

Dupa indelungate momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat ca "Favoritul Saptamanii" este din nou Jador, care l-a protejat astfel pe Iancu de la eliminare, iar cea care a parasit casa "Puterea dragostei" a fost Thalida.
In vreme ce in grupul baietilor a fost mare bucurie ca Iancu nu a parasit competitia, in tabara fetelor s-a asternut tristetea, deoarece Thalida se imprietenise cu majoritatea colegelor sale.

Finalul Galei a fostul unul extrem de dificil si de emotionant pentru Thalida

Tanara a primit cu ochii in lacrimi vestea eliminarii din casa "Puterea dragostei", unde venise cu mare entuziasm si incredere ca isi va putea intalni jumatatea mult dorita.


Inainte de a pleca din casa, Thalida a marturisit ca isi doreste sa fie in continuare votata deoarece i-ar placea sa revina in casa iubirii la un moment dat si le-a multumim colegelor sale, in ciuda faptului ca multe dintre ele au votat-o sa plece.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Da, m-as mai intoarce, cred ca as reveni cu forte proaspete! Plec acasa cu un bagaj marede aici! Am invatat sa nu am incredere la prima vedere in persoanele din jurul meu! Le multumesc si fetelor, ele stiu ca nu le-am gresit cu nimic niciodata

si ca nu am lovit in cineva intentionat, ci doar pentru ca am auzit ca se va lovi in mine!", a spus Thalida.

Citeste si: Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata tanara in prezent!

La scurt timp de la eliminarea din casa "Puterea dragostei", Thalida a tinut sa le impartaseasca sustinatorilor ei din mediul virtual ca si-a reluat activitatea.

Aceasta a publicat o imagine in care apare alaturi de cantaretul Matteo, semn ca isi doreste enorm sa isi reia cariera artistica si sa revina la prima ei dragoste, muzica. Se pare ca tanara pregateste un proiect muzical chiar in casa de productie a celebrului Matteo.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.