Transformarea incredibila a lui Robert, cel mai nou concurent ''Puterea dragostei''! Cum arata cand avea 46 de kilograme!

Autor: O.P.
Robert, cel mai nou concurent ''Puterea dragostei''

Robert Ionescu este cel mai nou concurent din casa ''Puterea dragostei''. Aceasta are o poveste de viata emotionanta, pe care putina lume o stie.

Robert, noul concurent de la ''Puterea dragostei'' a avut o poveste trista de viata si a suferit mult din dragoste. 

Citeste si: Robert a venit hotarat sa o cucereasca pe Mariana! Reactia INCREDIBILA a lui Jador

Robert, cel mai nou concurent ''Puterea dragostei''

Aceasta a participat, in urma cu un an, la o emisiune online prezentata de Emil Rengle, unde a povestit ce poveste trista de viata a avut: 

Cel mai mare vis al lui Robert a fost să ajungă fotbalist, însă din cauza unui accident pe teren, doctorii i-au spus că nu mai poate continua. Așa că Robert s-a trezit dezarmat, obligat să-și reconsidere viitorul. A intrat într-o depresie care l-a ținut doi ani, până când și-a găsit o nouă pasiune. Acum, este antrenor de fitness și își dorește ca prin vlogging să-i motiveze și pe alții care ar avea nevoie de ajutor, în cele mai dificile momente.

Nu se știe de unde poate veni salvarea.

Citeste si: Detalii incredibile despre Robert, noul concurent ''Puterea dragostei'': ''Iubita mea m-a înșelat cu cel mai bun prieten''

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''La 14 ani, am început să fac fotbal. Eram bun, jucam mereu, făceam antrenamente tot timpul. Am ajuns să fac fotbal de performanță, la Concordia Chiajna. Într-un meci însă am căzut și m-am accidentat grav. Am avut triplă fractură la antebrațul drept. Am fost operat, am avut tijă, iar doctorul mi-a spus că nu o să mai fac fotbal, iar mâna mea nu va mai fi niciodată la fel, că abia o voi mișca.

Am stat aproape un an cu mâna imobilizată, în ghips. Am intrat în depresie. Mi se părea că mi s-au luat toate visele. Într-o seară am vrut să mă sinucid. Eram cu pastilele în mână, am luat câteva, și mi-am dat seama că le voi distruge pe mama și pe bunica. Pentru ele m-am oprit. Am ajuns la spital. Cât eram în spital, iubita mea de atunci m-a înșelat cu cel mai bun prieten!”, a povestit Robert in urma cu un an de zile.

Iata cum arata Robert in urma cu cativa ani de zile, inainte sa se apuce de sala: 

Citeste si: Ce bolid de lux are Robert, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprins carismaticul tanar la bordul masinii sale, care atrage toate privirile!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.