ULTIMA ORA: Cine a trimis mesajul cu faptul că Alexandra se află în podul unei case! Poliţiştii alergă din casă-n casă

Author: O.P.

Poliţiştii au intrat în alertă după ce o femeie a primit un mesaj prin care este înştiinţată că Alexandra Măceşanu ar fi într-un pod al unei locuinţe din apropierea casei lui Gheorghe Dinca.

"Faceţi ceva! Alexandra trăieşte, este în podul unei case, legată, la trei case distanţă de casa criminalului, într-o casă părăsită, cu nişte sălcii pletoase în spate, are şi fân în pod. Faceţi ceva, altfel ea va muri de foame şi de sete", este mesajul primit de femeia din Caracal.

Cea care a trimis mesajul este o femeie ce se declara a fi clarvazatoare, stabilita in Cipru.

Citeste si: Detalii şocante despre iubitul Alexandrei! Vezi ce se întâmplă cu tânărul în aceste momente! "Este în viaţă"

Vă reamintim că Alexandra Măceşanu a dispărut miercurea trecută, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă. Joi a sunat la 112 pentru a cere ajutor deoarece a fost sechestrată şi violată.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Rasturnare de situatie: Alexandra ar fi in viata, inchisa in podul unei case! Alerta maxima in Caracal: politistii verifica fiecare casa

Poliţiştii nu au reuşit să o găsească, aceştia ajungând la casa bărbatului din Caracal după 19 ore de la apelul adolescentei. Duminică, Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o.

Citeste si: Alexandra trăiește? Noi detalii despre crimele din Caracal ies la iveală. "100% nu avea cum să o ardă!"