Ultima ora de la clinica din Italia! Ce s-a intamplat cu Mario Iogulescu!

Autor: O.P.
Actualizat: 20 nov 2020, 05:05
stare mario iorgulescu

Au apărut informaţii noi despre starea lui Mario Iorgulescu, după ce a fost transferat de la Spitalul Elias la o clinică din Milano.

Se pare că tânărul se simte din ce în ce mai bine, însă are nevoie de o perioadă lungă de recuperare. 

Mario Iorgulescu primeşte tratament în continuare. 

Chiar şi aşa, a făcut progrese mari. Acesta se mişcă deja prin salon, ajutat fiind, şi a început să se şi hrănească pe cale normală.

Citeste si: Mesajul socant transmis de mama lui Mario Iorgulescu pentru cei care ii judeca fiul: "Inteleg ca doriti sa moara" Cuvintele au fost atat de dure incat l-a sters dupa cateva minute

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce prețuri sunt la clinica din Milano

Mario Iorgulescu a fost adus la Milano cu un avion privat oferit chiar de Spitalul San Raffaele. Un pachet de analize costă aproximativ 1.500 de dolari.

Având în vedere starea în care se află Mario Iorgulescu, putem bănui că tratamentul acestuia îi face pe părinți să scoată din buzunar sume exorbitante.

Citeste si: S-a aflat: cati bani vrea familia lui Dani Vicol de la Gino Iorgulescu, dupa ce Mario le-a ucis fiul de 24 de ani

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.