ULTIMA ORA: Socul diminetiii in Romania! Gasita moarta si dezbracata pe camp! Cine este Ionela

Autor: O.P.
Actualizat: 16 nov 2020, 22:45

Descoperire macabra in aceasta dimineata, in Romania! O tanara a fost gasita sfasiata pe camp.

Trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit din greseala, pe un camp. Se pare ca aceasta ar fi fost sfasiata de caini. Din primele indicii, pare a fi vorba chiar de Ionela Mocanu, mamica unui copil de doi ani, data disparuta pe 27 august. 

Citeste si: Ce nu ai voie să faci astăzi! E mare păcat: Sărbătoare mare în calendarul ortodox, Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul

Pe 27 august, in jurul orei 5 dimineața, Ionela Mocanu, o tanara mamica, a disparut fara urma din comuna Persinari și nimeni nu a mai putut sa o contacteze de atunci, telefonul mobil al acesteia fiind inchis.

Citeste si: Incepem ziua de joi cu o veste trista. Lacrimi si suspine in lumea muzicii! O mare artista ne-a parasit...

Citeste si: Incepem ziua de joi cu o veste trista. Lacrimi si suspine in lumea muzicii! O mare artista ne-a parasit...

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Familia, disperata, a anuntat disparitia Ionelei Mocanu la Politie, iar oamenii legii au cerut ajutorul populatiei in vederea depistarii tinerei.

Miercuri, la o zi de la disparitia fetei, un cioban din Tecuci, care se ducea cu cainele sa ia struguri din vie, a facut o descoperire macabra.

Citeste si: Horoscop 29 august 2019. Evita schimbarile radicale! Astazi este bine sa ne axam pe comunicare si colaborare

 

Taguri: