Ultimele ore din viata lui Razvan Ciobanu: ce a facut cu putin timp inainte sa moara! Un apropiat a dezvaluit totul

Autor: Bogdan Mihai

Noi informatii apar in cazul mortii tragice a lui Razvan Ciobanu.

Sorin Oprea, unul dintre cei mai buni prieteni ai designer-ului, este unul dintre ultimii oameni care l-au vazut in viata inainte de producerea accidentului.

El a subliniat ca Razvan Ciobanu era obosit si foarte trist, stare pe care o avea de ceva vreme.

"La mare, intr-adevar, la un local apropiat de festivalul. A aparut de nicaieri. L-am invitat pe Razvan sa stea cu noi la masa.

Mi-a spus ca si-a spart telefonul, ca nu are baterie.

"A venit, parea obosit, nu prea era incantat de ce se intampla la mare. Pur si simplu nu-i placea atmosfera. Era trist, ca de obicei. In ultima perioada, doar asa-l vedeai. Trist, abatut.

Citeste si: Adina Buzatu NU merge la inmormantarea lui Razvan Ciobanu! Anuntul a fost facut in aceasta dimineata: ''Dupa o noaptea de nesomn, am decis sa nu merg la inmormantare, pentru ca...''

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Din ce cauza a murit Razvan Ciobanu: rezultatele complete ale necropsiei! "A fost o moarte violenta..."

Citeste si: Ce se intampla cu pisica lui Razvan Ciobanu? Cine va avea grija de pisica Lili

"La un moment dat mi-a cerut cheia de la masina sa mearga sa-si incarce telefonul. Dar a zis ca o sa-si incarce in drum spre Bucuresti si ca va merge cu mine.

Era foarte bucuros ca ne-am intalnit si ca o sa mearga cu noi inapoi.

"El ne-a spus: "Dar o sa conduci tu, da?" Si i-am spus: "Normal ca o sa conduc eu! Si zice: "A. Ce bine, ca sunt super obosit si nu pot sa conduc". Razvan, in fiecare zi, avea o problema, dar problema lui cea mai mare era fostul lui iubit", a declarat Sorin Oprea, prietenul lui Razvan Ciobanu.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.