Un concurent de la ''Puterea dragostei'' sezonul 2 a fost dat de GOL? ''Ai iubita acasa!''

Autor: O.P.

Rusu este un muzician de 28 ani, din Oradea, care a venit la "Puterea Dragostei" hotarat sa-si gaseasca sufletul pereche

Florin are si  un portret al celei care ii poate cuceri inima. Subliniaza ca aceasta trebuie sa fie intelegatoare, frumoasa,  deloc geloasa, inalta, cu ochi albastri.

Citeste si: Ligia de la ''Puterea dragostei'' este o adevarata BOMBA sexy! Dar uite cum arata fratele ei

Florin Rusu a avut o relatie de lunga durata cu Roxana, Printesa Ardealului, una dintre cele cunoscute si apreciate artiste din Romania.

Cei doi s-au despartit cu putin inainte ca Rusu sa intre in emisiune. 

Citeste si: Mariana, de la "Puterea dragostei", mesaj neasteptat pentru Bianca, fosta concurenta din primul sezon! Iata ce a putut sa ii transmita celei pe care o considera prietena sa!

Desi s-au despartit, cei doi continua sa onoreze contractele si concertele pe care le au impreuna. In ciuda faptului ca Rusu a anuntat ca nu mai formeaza un cuplu cu Roxana, lumea crede ca acest nu spune adevarul si ca de fapt cei doi inca sunt impreuna.

Fanii mai cred faptul ca Rusu a venit la Puterea dragostei doar pentru a-si face' 'publicitate''.

Citeste si: Aroganta maxima! Ce masina de fite conduce Livian, fiul lui Nelson Mondialu! Uite cum arunca cu banii pe jos

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata ce comentarii primeste Rusu pe o retea de socializare: 

Citeste si: WOW! Cat de mult a SLABIT Simina de cat s-a intors in Romania! E de nerecunoscut!

Citeste si: WOW! Cat de mult a SLABIT Simina de cat s-a intors in Romania! E de nerecunoscut!