Unde e barbatul Roxanei de la "Puterea Dragostei"? Concurenta a dezvaluit TOTUL despre barbatul pe care ea il considera ideal

Autor: L.S.
Actualizat: 06 sep 2020, 03:15

Roxana de la "Puterea Dragostei" stie exact ce fel de barbat vrea in viata ei si i-a dezvaluit totul lui Jador.

Roxana de la "Puterea Dragostei" inca mai are sentimente pentru fostul ei iubit, Daniel Mocanu si este geloasa tare pe Ana-Maria, care este" o incercare de iubita", dupa cum spune focoasa concurenta. Mocanu si Ana-Maria isi petrec mult timp impreuna, spre disperarea Roxanei, care spune ca nu suporta sa ii vada impreuna si considera ca Ana- Maria este folosita de Mocanu.

Citeste si: Jador a suferit o interventie foarte dureroasa. Ce a patit concurentul de la "Puterea Dragostei"

Vulcanica Roxana i-a dezvaluit lui Jador ca face casting pentru barbat si i-a spus colegului ei de emisiune totul despre cum trebuie sa fie cel pe care il asteapta cu nerabdare.

Aviz amatorilor, oriunde ar fi, orice ar face, Roxana face prezentarea extrem de amanuntita a "barbatului ideal". Oare cine ii corespunde?

"Vezi ca fac casting pentru barbat", i-a spus Roxana lui Jador, in timp ce se pregateau de filmare.

Roxana stie exact cum trebuie sa fie printul ei, atat la infatisare, cat si la minte. Focoasa bruneta nu a ezitat sa ii dea lui Jador toate detaliile si nu pare ca glumeste.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Jumatate Mocanu, Jumatate Andi"

Roxana are niste preferinte extrem de clare, in ce priveste infatisarea barbatului ideal pentru ea: "1.80 minim, peste 25 de ani, brunet, ochi verzi/albastri, destept 50%, poate sa fie si chelios, nu conteaza, sa dea putin cu Andi si Mocanu, jumate, jumate", i-a spus focoasa concurenta lui Jador.

Si in ce priveste gandirea, Roxana stie cum trebuie sa fie cel caruia ii va da inima ei: "50% Andi, 50% Mocanu, dar sa fie destept doar 50%", i-a spus concurenta lui Jador.

Citeste si: Papa Francisc către romii din Blaj: Cer iertare, în numele Bisericii, pentru momentele când v-am discriminat

Citeste si: Bacalaureat 2019! Tot ce trebuie să știe elevii pentru cel mai important examen din viața lor

Citeste si: Horoscop săptămânal 3-9 Iunie 2019. DETALII importante pentru fiecare zodie

Sa fie inca indragostita de Mocanu? Asa se pare, din reactiile care exprima gelozia, atunci cand il vede impreuna cu Ana-Maria. Roxana nu a avut nicio problema sa spuna in fata camerelor de filmat ca ea inca il iubeste pe Mocanu, iar membrilor echipei de filmare, focoasa Roxana le-a explicat ca ea nu suporta sa il vada pe fostul iubit cu "o incercare de iubita".

Se pare ca iubitul ideal al Roxanei este chiar sub nasul ei, langa ea, in emisiunea "Puterea Dragostei", in persoana lui Mocanu. Ce se va intampla insa intre cei doi, ramane de vazut.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D