Vedat ii provoaca cea mai mare durere lui Nefes! Afla ce plan diabolic va pune la cale barbatul si cum va reactiona Nefes, cand va realiza ca Yigit e in pericol, astazi, intr-un nou episod din "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.

Adevarurile pe care Fikret i le va spune lui Vedat il vor inrai si mai tare pe acesta.

Familia Kaleli este in culmea fericirii atunci cand afla ca starea de sanatate a lui Nefes s-a imbunatatit. Tahir, in schimb, afla de disparitia lui Yigit si nu stie cum sa ii spuna sotiei ca fiul ei este de negasit.

Vedat continua demersurile pentru a obtine tutela lui Yigit, fiind convins ca doar asa Nefes se va intoarce la el, insa nu stie ca fiului lui a disparut.



Yigit, care s-a imbolnavit de cand a plecat de acasa, este gasit de Fikret.



Barbatul il ingrijeste pe micut in secret si nici chiar lui Vedat nu-i spune adevarul.
Cand Vedat afla ca Fikret l-a mintit, reactioneaza vehement. Adevarurile pe care Fikret i le va spune lui Vedat il vor inrai si mai tare pe acesta.
Vedat ii provoaca cea mai mare durere lui Nefes.

Citeste si: Ea este talentata actrita care canta melodia de pe coloana sonora a serialului "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cine este cea care a cucerit publicul cu vocea sa si cu rolul jucat magistral in cadrul productiei de succes!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vedat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un barbat tandru si pasnic in viata reala! Iata cine este cea care i-a furat inima definitiv actorului Mehmet Ali Nuroglu, dupa divortul de celebra Selin Sekerci!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.