Veste bună pentru toți bucureștenii: Apare cea mai așteptată stație de metrou! Când și în ce cartier se deschide

Autor: L.S.

Bucureștenii așteaptă cu nerăbdare de ani buni deschiderea unei stații de metrou dintr-un cartier. Ministrul Transporturilor lansează o promisiune-ultimatum în acest sens.

Este vorba despre metroul din Drumul Taberei pe care foarte mulți bucureșteni îl așteaptă cu ardoare. Pe lângă faptul că această stație este extrem de utilă pentru cetățenii care locuiesc în drumul Taberei, aceasta ar fluidiza consistent traficul din zonă.

Metroul din Drumul Taberei trebuia să fie gata acum patru ani, în 2015. Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a lansat o promisiune pentru luna sărbătorilor și promite că stația de mtrou va fi inaugurată în decembrie anul acesta.

„Îl finalizăm, așa cum am spus, la sfârșitul anului, în decembrie 2019, vom circula cu metroul”, a spus Răzvan Cuc.

Metroul din Drumul Taberei a devenit deja un mit urban deoarece finalizarea acestui proiect se amână de ani de zile. Lucrările au început în 2011 și trebuiau terminate în 2015, însă se pare că suntem în 2017 iar cei din Drumul taberei încă nu au metrou.

Potrivit ministrului Cuc, firma de construcții a făcut o analiză conform căreia peste 7 luni, metroul din Drumul Taberei va fi inaugurat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cutremur în Romania, în această după-amiază! Iata cât de puternic a fost si unde anume s-a resimtit!

Citeste si: Vremea se schimba radical saptamana viitoare! Iata care sunt zonele vizate de ploi si temperaturi scazute si cand se va incalzi din nou!

A evaluat foarte bine, vă asigur. Constructorul a înțeles mesajul.

(…) Săptămâna asta o să vă convoc să mergem pe magistrala 5”, a spus el.

Cu tot cu această stație, Metrorex atinge numărul de 78 de kilometri de reţea şi 63 de staţii de metrou. Valoarea totală a proiectului este de 3,4 miliarde de lei.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: capital.ro

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.