VIDEO. Cocuta o da in limbi straine! Uimita de prestatia artistica a unui concurent, jurata de la “Imi place dansul” a rupt-o pe germana! Vezi explicatia vedetei in editia de duminica seara a show-ului de la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 13:00

Duminica aceasta, la “Imi place dansul”, concurentii show-ului difuzat la Kanal D sunt pusi in fata unei provocari artistice uriase.

Juratii au propus pentru acestia o tema inedita, dansatorii vor trebui sa performenze pe scene, pe melodii din “Folcorul international”; tango Argentinian, dansuri tribal din indepartata Africa, cele bavareze sau tiroleze, acestea sunt doar cateva dintre stilurile abordate de concurentii “Imi place dansul”.

Unul dintre concurentii show-ului “Imi place dansul” reuseste sa o impresioneze pe exigenta Cocuta, cu un numar de dans tirolez, pe cat de simplu, pe atat de spectaculos.

Ajuns in fata juratilor, pentru a le afla parerea si notele pe care le vor acorda, este surprins de Cocuta, care ofera un moment extraordinar. Juratul “impleteste” cuvinte in germana, lasand impresia ca vorbeste fluent aceasta limba. Concurentul ii intra rapid in rol si, la randu-i, in raspunde acesteia tot in limba…germana.

Citeste si: Ce ii promite Emil Rengle prezentatoarei show-ului „Imi place dansul”?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Intreg momentul il puteti urmari in editia de duminica a show-ului “Imi place dansul”, difuzata incepand cu ora 20:00, la Kanal D.