VIDEO Noi imagini cu Luiza Melencu in viata au aparut pe Facebook!

Autor: O.P.
Actualizat: 18 nov 2020, 21:30

Familia și prietenii Luizei Melencu refuză să creadă că fata este moartă. De mai bine de cinci luni, Luiza a dispărut de acasă și se presupune că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă.

Criminalul din Caracal și-ar fi recunoscut crima, însă ancheta de până acum nu are niciun indiciu care să confirme că tânăra a decedat. Noi imagini cu Luiza Melencu în viața au fost făcute publice.

Citeste si: Detaliul ciudat observat astazi! Ce i-a aparut pe cap lui Gheorghe Dinca

Mama și bunicul Luizei speră în continuare ca Luiza să fie în viață, mai ales că nicio probă care să arate în mod oficial că fata a murit nu a fost găsită.

Și prietenii Luizei Melencu așteaptă o minune.

Citeste si: Breaking News: DIICOT a facut dezvaluiri din cazul Caracal. Ancheta s-a extins

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În imaginile postate pe de Facebook, pe pagina "Uniți pentru Alexandra și Luiza", Luiza Melencu apare înconjurată de prieteni, chiar ea fiind cea care filmează cu telefonul mobil.

"Ne este dor de tine #LuizaMelencu sper sa fii în viață și tu și #AlexandraMeceșanu 😪😪😪💔🖤🖤🙏🙏🙏", este mesajul care însoțește clipul postat pe internet.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.