Breaking News: DIICOT a facut dezvaluiri din cazul Caracal. Ancheta s-a extins

Autor: L.S.

Diicot a oferit declaratii de presa, dupa ce Gheorghe Dinca a fost ieri audiat. Ce s-a aflat?

Reprezentantul DIICOT a facut astazi declaratii de presa, in urma audierii la care a fost prezent Gheorghe Dinca in ziua de joi, 5 septembrie. Cazul Caracal are un mare impact emotional, iar reprezentantii specialistilor implicati in ancheta au specificat ca nu se pot dezvalui amanunte care pot afecta desfasurarea anchetei.

Iata ce declaratii s-au facut astazi, 6 septembrie:

In butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca s-au gasit resturi de oase, dinti si bijuterii.

Mama Alexandrei a recunoscut bijuteriile gasite in butoi, dar si un cercel gasit in una dintre cele patru masini pe care le are in proprietate criminalul.

Disparitia Luizei Melencu a fost anuntata pe 15 aprilie. In legatura cu aceasta, Gheorghe Dinca nu si-a recunoscut initial implicarea, insa, ulterior, a declarat ca a rapit-o si ca a omorat-o. Modul de operare este acelasi, in ambele cazuri: Luiza Melencu si Alexandra Macesanu.

DIICOT desfasoara o ancheta ampla si se analizeaza mai multe probe prelevate de la mai multe persoane din anturajul criminalului, de la membri familiei acestuia, dar si de la membri familiilor celor doua fete. Se realizeaza si un studiu de detectie gesticulara si comportamentala a lui Gheorghe Dinca, iar cazul este in analiza a 4 procurori DIICOT.

Fragmentele osoase si dinti gasite pe 2 august in liziera indicata de Dinca in afara municipiului Caracal sunt de natura umana, insa nu s-a putut stabili daca sunt sau nu ale Luizei Melencu.

Raportul genetic in ce priveste resturile gasite in butoiul din curtea criminalului, arata ca este vorba despre Alexandra. In curte au mai fost gasite si alte fragmente osoase si urme biologice, de asemenea ale Alexandrei Macesanu.

Acuzatiile pentru care este retinut Gheorghe Dinca sunt de viol asupra a inca doua persoane si omor calificat.

Masinile si bunurile lui Gheorghe Dinca au fost confiscate, iar ancheta a fost extinsa si in Italia si SUA.

Ancheta DIICOT va fi platita din banii criminalului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Virus mortal in Romania! Sunt deja 25 de cazuri de imbolnavire si trei decese. Evitati expunerea!

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri și weekend! Cum va fi vremea la sfârșitul săptămânii

Citeste si: Detalii SOCANTE date de criminalul din Caracal: ce i-a facut cu Luizei Melencu. Gheorge Dinca s-a contrazis in declaratii