VIDEO. O mama si-a pus copilul sa se sinucida: "Nu plânge, mamă. Eu o să râd că tu o să te odihneşti. Te rog foarte frumos, o dată, mamă."

Autor: L.S.
Actualizat: 17 nov 2020, 12:55

O mamă din Republica Moldova s-a filmat în momentul în care îi cerea copilului ei să se sinucidă.

Femeia de 27 îl îndemna pe fiul ei de trei ani să-și ia zilele prin spânzurare. Apoi, a pus clipul video pe Facebook.

Caz strigător la cer într-o localitate din nordul ţării. O mamă şi-a obligat băieţelul de trei ani să se sinucidă, iar scena a fost filmată chiar de ea. Ulterior, a trimis imaginile video rudelor, iar în cele din urmă acestea au ajuns şi pe reţelele de socializare, relateaza publika.md

" Nu plânge, mamă. Eu o să râd că tu o să te odihneşti. Te rog foarte frumos, o dată, mamă."

În cele din urmă, mama copilului a renunţat la planul odios. După ce imaginile au devenit publice, aproape de miezul nopţii, a fost alertată poliţia. Oamenii legii nu au stabilit cu exactitate ce anume a determinat-o pe mamă să recurgă la acest gest cumplit.

Totul ar fi început după o ceartă cu rudele.

" Pe parcursul zilei au avut oaspeţi nişte rude. Din spusele femeii au stat la masă, iar apoi a apărut un conflict spontan între ea şi cumnata sa, iar apoi rudele au plecat. După, femeia de 27 de ani, fiind agitată şi în urma emoţiilor negative a săvârşit acţiunile pe care le-a şi filmat", a spus IRINA BURDUJAN, ofiţer de presă IP, potrivit aceleiasi surse.

La casa femeii a venit şi asistenta socială. Din spusele acesteia, mama băiatului regretă gestul.

" Ea era deja liniştită şi mă ruga să nu-i luăm copilul, că ea nu-i face nimic şi copilul plângea tot după mama. A căzut în genunchi şi ţinea copilul strâns şi spunea vă rog frumos lăsaţi-l acasă."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După acest caz, mama copilului a fost transportată la spitalul raional pentru investigaţii. În prezent, micuţul se află în siguranţă şi este la mătuşa lui. Primarul localităţii şi asistentul social ne-au declarat că femeia de 27 de ani îşi creştea singură copilul şi locuia de ceva vreme la bunicul ei de 83 de ani. Autorităţile, deşi nu-i justifică gestul, cred că băiețelul trebuie să rămână cu mama.

Video si continuarea articolului pe publika.md

Citeste si: Avertisment ANM: Cod portocaliu de vreme extremă în România. Care sunt zonele afectate

Citeste si: Ce sanse de supravietuirei are Mario Iorgulescu. Accidentul pe care l-a provocat a lasat doua fetite orfane de tata

Citeste si: 09.09.2019. Se deschide portalul 999. O zi deosebit de importanta si o luna cu o puternica semnificatie astrologica