VIDEO Plusica, surprinsa in bratele lui Iancu Sterp seara trecuta! Sarutul pasional a fost FILMAT

Autor: O.P.
Actualizat: 02 sep 2020, 18:55

Plusica a iesit din casa ''Puterea dragostei'' dupa ce Daniel a fost eliminat intr-una dintre gale.

Dupa ce a inteles ca nu va forma niciodata un cuplu cu Daniel, Plusica a trait o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Alin, un baiat pe care l-a cunoscut in club. Nici de aceasta data nu a avut noroc, deoarece s-au despartit dupa numai cateva luni. 

Citeste si: Cand toata lumea credea ca s-a despartit, Plusica se MARITA! Primele imagini cu rochia de mireasa

Citeste si: Imagini noi cu iubita lui Daniel! Fanii au luat foc si nu sunt de acord cu relatia: "Plusi era mai frumoasa..."

Acum, insa, Plusica pare ca este din nou fericita. Seara trecuta Plusica si Iancu s-au intalnit la o petrecere si se pare ca au petrecut impreuna. Dupa o noapte de pomina, cei doi au devenit destul de apropiati, ba chiar Plusica l-a sarutat pe obraz cu patos si radia de bucurie in jurul lui. 

Citeste si:

Citeste si: Ea i-a luat locul Plușicăi de la "Puterea dragostei". Cine e fata misterioasă pentru care Raluca Marina a fost părăsită

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imaginile cu cei doi: 

Citeste si: Ricardo, fostul concurent de la "Puterea dragostei", asa cum nu l-ati mai vazut niciodata! Iata cum a fost surprins tanarul, la scurt timp de la iesirea din "casa iubirii"!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.