[Video] Rocsana Marcu, in patul celui mai sexy concurent de la "Puterea dragostei"

Autor: Raluca Vitu

Rocsana Marcu si Hamude, unul dintre cei mai atragatori concurenti din casa "Puterea dragostei" se stiu de mult timp.

Cei doi sunt foarte buni prieteni si in urma cu sase ani au lansat o piesa impreuna. Hamude este cel care a venit cu idea clipului “Aname” care prezinta o frumoasa poveste de dragoste intre el si Rocsana.

Citeste si: Hamude de la "Puterea dragostei" n-a fost mereu tatuat si plin de muschi! Uite cum arata la 20 de ani. E de nerecunoscut!

Desi cei doi au filmat scene fierbinti pentru realizarea clipului si s-a vehiculat ca ar exista o atractie reciproca si in viata reala, Rocsana si Hamude au declarant la vremea aceea ca intre ei nu exista nimic mai mult in afara unei frumoase si vechi amicitii.

Citeste si: [Foto] Incendiar! Hamude de la "Puterea dragostei", intr-o sesiune de videochat. Lumea, UIMITA de imaginile scandaloase

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata clipul cu cei doi:

Citeste si: "Dumnezeu sa te aiba in paza!", mesajul primit de Andreea Balan care i-a speriat pe toti. Ce s-a mai intamplat cu artista

In varsta de 39 de ani, Rocsana Marcu este o prezenta fierbinte in showbiz-ul romanesc, fiind cunoscuta pentru aparitiile sale controversate in diverse emisiuni si publicatii, dar si pentru cariera sa muzicala.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.