Viorela si Stefan, fostii concurenti de la "Puterea dragostei", se pregatesc de casatorie! Iata dovada ca ce doi indragostiti au de gand sa isi uneasca destinele in curand!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Viorela si Stefan s-au cunoscut si s-au indragostit iremediabil la "Puterea dragostei" si au reprezentat unul dintre cele mai stabile cupluri din "casa iubirii"!

Dupa o relatie esuata cu Madalin, primul concurent de care s-a indragostit iremediabil inca de la inceputul competitiei, Viorela si-a reorientat atentia spre Stefan, unul dintre cei mai seriosi dintre concurentii din casa "Puterea dragostei". Chiar daca la inceput nimeni nu a privit cu ochi buni relatia dintre Stefan si Viorela, toti crezand ca au format un cuplu doar de fatada, cei doi se pare ca s-au indragostit si au contruit pas cu pas o relatie de iubire puternica.

Cea mai frumoasa demonstratie de iubire a fost cea a Viorelei pentru iubitul ei, atunci cand acesta a fost votat de colegii lui sa paraseasca emisiunea. Moment in care Viorela a decis si ea, la randul ei, sa isi ceara descalificarea din competitie, doar pentru a pleca alaturi de iubitul ei.
Plecarea din casa "Puterea dragostei" nu le-a afectat deloc relatia de iubire, deoarece cei doi indragostiti traiesc inca la intensitate maxima povestea lor de iubire.

Citeste si: Bogdan Mocanu, unul dintre cei mai atragatori concurenti de la "Puterea dragostei"! Cum a ajuns sa aiba un trup de invidiat! Iata ce sport practica sarmantul tanar si ce performante are in palmares!

Viorela si Stefan isi fac in fiecare zi cate un selfie pe care il posteaza pe conturile lor de socializare alaturi de scurte mesaje de dragoste.

In vreme ce Stefan ii marturiseste neincetat iubirea, Viorela ii face scurte si emotioanante declaratii de dragoste.
"Linistea si fericirea mea... Te iubesc enorm!", a scris Viorela.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", sarut pasional, cu noul ei iubit! Iata cat de bine se potrivesc cei doi indragostiti!

In ciuda faptului ca nimeni nu a crezut initial in dragostea lor, Viorela si Stefan au continuat sa isi alimenteze relatia cu multe momente de iubire sincera si mai mult decat atat cei doi indragostiti par ca se pregatesc de casatorie.

De curand, Viorela a publicat o imagini inedite in care ea si Stefan apar in compania altei perechi, despre care a afirmat ca sunt viitorii lor nasi. 

"Nasicii nostrii! Va pupam!", a scris Viorela in dreptul imaginii, pe contul ei de socializare.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.