Vor fi alegeri anticipate! Ludovic Orban: "Am hotarat ca cel mai bine pentru Romania este sa organizam alegeri anticipate"

Author: L.S.
Actualizat: 10 ian 2020, 13:17

În urma întâlnirii de vineri, 10 ianuarie, de la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au căzut de acord asupra subiectului alegerilor anticipate.

Vor fi alegeri anticitate!

Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, că a hotărât împreună cu preşedintele Klaus Iohannis că pentru România cel mai bine este să fie organizate alegeri anticipate.

Preşedintele României şi cu mine am hotărât că cel mai bine pentru România este să organizăm alegeri anticipate”, a spus Orban, după întâlnirea cu şeful statului de la Palatul Cotroceni.

Citeste si: Legea care va afecta milioane de romani semnata de Iohannis

Citeste si: Traian Basescu despre Legea bugetului: "Asumarea guvernului este un abuz de putere incredibil care va lasa urme adanci"

Citeste si: Ce se intampla cu alocatia copiilor? Florin Citu: "Iresponsabili care arunca astazi tara in aer"

El nu a dorit să facă precizări privind strategia pentru declanşarea alegerilor anticipate, scrie Agerpres.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Într-o conferinţă de presă susţinută de Klaus Iohannis pe 9 ianuarie, acesta spunea că alegerile anticipate sunt posibile. „Eu cred că sunt posibile şi mă voi implica pentru a promova conceptul de alegeri anticipate.

Da, îmi doresc alegeri anticipate”, a afirmat Iohannis.

Citeste si: Vor alegeri anticipate. Ludovic Orban: "Parlamentul nu mai este oglinda fidela a optiunilor actuale ale populatiei"

Citeste si: Klaus Iohannis la dezbatere: "Ce garanții ne dați, dacă veți fi ales, că românii o vor duce mai bine?". Ce a raspuns presedintele in dezbaterea din 19 noiembrie 2019

Citeste si: ULTIMA ORĂ Ludovic Orban, desemnat premier de președintele Iohannis! Primele declarații după anunț