WOW! Ce crede MAMA Deei despre relatia fiicei sale cu Ricardo! "Eu chiar ma bucur ca ti-ai gasit pe cineva si sper sa fii fericita! Imi place foarte mult desi multa lume il critica..."

Autor: D.I.
Actualizat: 23 ian 2020, 13:29
video Foto(5)

Deea si Ricardo s-au cunoscut in casa "Puterea dragostei" si la scurt timp au devenit un cuplu frumos.

Mama lui Ricardo rupe tăcerea! Ce a spus despre Deea, Manuela și Raluca!

Mama lui Ricardo a apărut prima oară în public, într-un vlog, alături de fiul ei. Ea a spus ce crede despre Deea, Manuela și Raluca.

Mama lui Ricardo l-a mustrat pe fiul ei pentru ieșirile din emisiunea "Puterea dragostei". Ea o apreciază mult pe Deea și spune că aceasta are o influență benefică asupra fiului ei. 

"De când ești cu ea ai început să te schimbi puțin, nu mai vorbești așa urât. Deea a avut un efect pozitiv asupra ta, mă bucur din suflet", a spus mama lui Ricardo despre iubita acestuia.

"Mamă, ăsta nu e vlog pentru reproșuri, este pentru a-ți spune părerea ta despre Deiuța", i-a spus Ricardo mamei sale atunci când aceasta l-a criticat pentru ieșirile lui.

Ricardo: Ai crezut că îmi place de ea?

Mama lui Ricardo: Mamă, prima oară n-am crezut, eu nu te-am văzut cu fete așa liniștite, te-am văzut cu fete mai certărețe, mai vulcanice. Manuela e o fire mai vulcanică așa, ca tine și nu cred că vă potriveați. Ție îți trebuie o fată liniștită cum e Deea și mă bucur că ai ales-o pe ea.

O fată liniștită, drăguță.

Mama lui Ricardo a vorbit și despre fosta iubită a lui Ricardo, Raluca. "Și Raluca este o fată drăguță, nu pot s-o critic, nu mi-a făcut nimic fata mie, m-a supărat când te-a jignit, și tu ai jignit-o. Nu am fost de acord nici când ai jignit-o tu, nici când te-a jignit ea. Nu te-ai fi potrivit nici cu ea, avea o personalitate puternică, dintre toate cea mai potrivită fată este Deea.

Mă bucur că te schimbă și pe tine în bine", a mai spus femeia.

Ricardo și Deea se distrează după plecarea din emisiune. Imagini cu cei doi au apărut pe contul lor de socializare. Totodată, Deea l-a filmat pe Ricardo în timp ce acesta făcea drifturi cu bolidul de lux pe care îl deține. Iar seria peripetiilor celor doi indragostiti nu se termina aici!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deea și Ricardo au fost, în timp ce se află în vacanță, în Maramureș, la Cimitirul Vesel. Cei doi indragostiti continua seria vlog-urilor de cand au iesit din casa "Puterea dragostei". De curand Deea si Ricardo au aparut intr-un nou vlog, unde au facut senzatie.
Dupa ce au fost surprinsi recent in club, unde au petrecut o noapte nebuna, Deea si-a surprins in mod placut fanii cu un nou vlog inedit, in care a invitat-o pe mama sa, pentru a-i cere parerea sa despre relatia cu Ricardo.

Citeste si: Deea si Ricardo s-au dezlantuit in club! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti dupa ce au plecat din casa "Puterea dragostei" Imagini de senzatie!

Citeste si: Fetele de la Puterea dragostei sar pe Mircea, noul concurent. Andreea Oprica l-a speriat rau pe noul venit

Citeste si: Jador aruncă o nouă bombă! A spus că Pirui i-a dat mesaj să se vadă fiindcă vrea să-l părăsească pe Marius! Reacția blondei

Citeste si: Legătura neștiută între Deea de la Puterea Dragostei și Andy de la Survivor: ”Era vânat de fetele de liceu” Dezvăluiri despre tânărul plin de mușchi EXCLUSIV

Mama Deei a marturisit cu sincerita tin fata fiicei sale ca se bucura enorm pentru faptul ca si-a gasit jumatatea si ca este fericita si mai mult decat atat, a subliniat ca il place pe Ricardo si crede ca se potrivesc. Iata ce dezvaluiri de senzatie a mai facut mama Deei despre modul in care l-a perceput pe Ricardo:

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.