Yigit, “prizonier” in casa tatalui sau! Afla ce strategie va pune la cale Vedat si ce masuri va lua Nefes pentru a-si recupera fiul, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Cand Yigit se “inchide” in el si nu vrea sa comunice deloc cu Vedat, barbatul ia o hotarare dramatica.

Nefes si Tahir sufera teribil dupa micutul Yigit, iar baietelul este devastat dupa ce Vedat l-a despartit de mama lui.



Yigit este “prizonier” in casa tatalui sau. Cand Yigit se “inchide” in el si nu vrea sa comunice deloc cu Vedat, barbatul ia o hotarare dramatica.
In vreme ce Vedat se framanta cum sa o determine pe Nefes sa se reintoarca la el, Fikret, care s-a convins ca toate actiunile prietenului sau sunt facute pentru a provoca suferinta familiei Kaleli, schimba “foaia”.

Fikret sustine, din umbra, toate demersurile familiei Kaleli impotriva lui Vedat, in special pe cele ale lui Tahir, Nefes si Yigit. 


Vedat ii face o propunere incredibila lui Nefes. Ca sa isi recapete fiul, Nefes va trebui sa accepte conditiile intelegerii cu Vedat insa, femeia are un alt plan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nefes si Vedat din "Lacrimi la Marea Neagra" cei mai aprigi dusmani pe platourile de filmare si cei mai buni prieteni in viata reala! Iata cat de bine se inteleg cei doi actori dincolo de rolurile jucate in serial!

Citeste si: Unul dintre cei mai indragiti actori din serialul "Mireasa din Istanbul" s-a logodit cu aleasa inimii sale! Iata cat de frumosi sunt impreuna si cat de mult se iubesc!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.