Yildiz, Ender si Halil, intalnire de gradul zero! Afla ce masuri radicale are de gand sa ia Ender impotriva rivalei sale, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta

Ender incearca sa se redreseze, insa ii este foarte greu.

Intre Alihan si Zeynep se infiripa o frumoasa poveste de dragoste, in vreme ce Yildiz se afla in incertitudine, in ceea ce priveste relatia pe care si-o doreste cu Halil. Zeynep va face un pas in spate, in relatia cu Alihan, seful ei, atunci cand isi face aparitia, in mod neasteptat, Lal, fosta iubita a barbatului. Yildiz manageriaza din umbra “relatia” cu Halil si este sigura ca acesta, foarte curand, barbatul va fi innebunit dupa ea.

Ender incearca sa se redreseze, insa ii este foarte greu. Erim, fiul acesteia, ii simte lipsa mamei sale, insa aceasta nu-i poate dezvalui adevaratul motiv pentru care s-a indepartat de el.

Citeste si: Zeynep din serialul "Pretul fericirii", actrita de succes de la varsta de 15 ani! Iata ce evolutie frumoasa a avut miniona Sevda Erginci!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Yildiz se reangajeaza la vechiul loc de munca iar acolo da nas in nas cu Ender. Fosta sotie a afaceristului reactioneaza foarte dur, atunci cand o intalneste pe Yildiz. Salvarea tinerei vine din partea lui Halil.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.