Yildiz, la capatul drumului! Afla ce decizie socanta va lua Halit in privinta mariajului sau, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fercirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Halit este socat cand aude ca Yildiz a fost sotia lui Kemal.

Alihan ia atitudine. Dupa o lunga perioada in care Alihan si Zeynep au stat despartiti, suferind unul dupa celalalt, cei doi au decis sa schimbe ceva. Chipesul afacerist ii face o propunere incredibila frumoasei Zeynep. Hira reactioneaza vehement cand aude ca Alihan si Zeynep s-au impacat si promite sa se razbune pe cei doi. 

Halit este socat cand aude ca Yildiz a fost sotia lui Kemal.

Lui Halit nu-i vine sa creada cat de “naiv” a fost, in ceea ce-o priveste pe actuala lui sotie, si ia o decizie radicala. Yildiz ajunge la “capatul drumului”. Tanara insa, care o uraste de moarte pe Ender, nu se da batuta si jura razbunare. Spre surprinderea tinerei Yildiz, Halit va face o alegere socanta in ceea ce priveste viata personala.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Zeynep din serialul "Pretul fericirii", actrita de succes de la varsta de 15 ani! Iata ce evolutie frumoasa a avut miniona Sevda Erginci!

Fara sa stea pe ganduri, Halit vrea sa renunte la parteneriatul de afaceri pe care l-a incheiat, “din greseala” cu afaceristul Kemal.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.