Acum s-a aflat adevarul! Cine este in realitate tatal Luizei Melencu

Autor: O.P.
Actualizat: 19 nov 2020, 04:30
tatal luizei melencu

Recent, a apărut informaţia potrivit căreia tatăl Luizei Melencu nu ar fi de fapt părintele biologic al copilei, acesta fiind şi motivul pentru care procurorii au cerut alte probe ADN

Claudiu Melencu a intrat în direct şi a dat cărţile pe faţă privind acest aspect.

Claudiu Melencu a intrat în direct prin intervenţie telefonică şi a declarat că Luiza este fata lui, că a fost alături de soţia sa, Monica, pe perioada sarcinii şi că a tânăra a crescut în ochii lui.

Citeste si: Prima zi de scoala, fara Luiza si Alexandra! Ce au facut parintii indurerati ai fetelor din Caracal

Astfel, le cere tuturor să nu mai spună vreodată că nu el ar fi tatăl biologic al Luizei Melencu.

Citeste si: VIDEO Noi imagini cu Luiza Melencu in viata au aparut pe Facebook!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Eu am luat fata de la spital, a crescut în casă la mine, fata aia este fata mea. Soţia mea a stat lângă mine, i-a crescut burta lângă mine, a născut la spital la Caracal. Eu am venit, am luat copilul acasă... Aceşti procurori să-şi vadă de treaba lor! Fetele sunt duse peste hotare, să nu mai vorbească de omucideri!", a spus Claudiu Melencu.

Citeste si: Prima reactie a tatalui Luizei Melencu, dupa ce s-a descoperit ca nu este parintele ei biologic: ce anunt a facut barbatul

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.